Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Carie

Ja som si dala urobit silikony pred 3 rokmi. A nelutujem, hoci uplne bez komplikacii to nebolo. Konecne sa citim ako zena. Hrozne som sa za seba hanbila, mala som lentilky pod kobercom a vytrpela si mnozstvo posmeskov. Teraz mozem konecne chodit do sauny a kludne tam byt naha a bez hanby. To som pred tym nedokazala. Chlapi dokonca casto ani nespoznaju, ze ich nemam prave a dockala som sa uz neraz chvaly. V saune take lentilkove ako som bola kedysi ja ani nestretavam, idealne tela tam teda sice urcite nie su, ale kazda ma aspon nieco. Mozno sa tie lentilkove hanbia chodit do sauny tak ako ja kedysi, alebo ich nie je vela. Ja operaciu nelutujem. A az raz budem mat deti, dam si ich mozno vybrat. Uvidime. Moja mama bola v mladosti lentilkova ako ja a po dvoch detoch ma krasne jeden a polky.

maria1113

Adnavcosti, aj ja som rada, že adelaide sa po dlhom čase ozvala, už som myslela, že na nás zabudla.
Adelaide, tak to je super, že sa ti zväčšili, asi vystúpili viac dopredu. Drž sa a sem tam sa ozvi.

Nelina27

maminka, ked si pozries galerku, budes viacej v obraze, aj gulate prska mozu vyzerat prirodzene a ten implantat sa vlastne sprava ako anatom, ked ho chytis zvrchu tak ten gel sa presunie dole a objem je tiez v dolnej casti... fakt ale vela zalezi od zakladu aky mas, mne zase moje anatomy pripadaju viac ako gulate:-) u dr. Cervena je vyhoda, ze on dava aj gulate aj anatomy, ostatni lekari takmer vyhradne anatomy, tam by si ich zase nepresvedcila na gulate, no tak potom si vyber... ale ja by som na tvojom mieste isla este na nejaku konzultaciu inde, aby si mala s cim porovnat a potom sa rozhodnes... ale tych gulatych sa rozhodne neboj
inak Marks a Spencer ma vypredaj pradielka, vcera som ulovila jednu krasnu cervenu podprdu za polovicu cize 8 eur, oplati sa tam nakuknut kto to ma poruke...
kleopatra tvoje prska su nadherne

kobra17

manula
Ani nevieš ako ma tvoje slová potešili.Dala som si gulaté,aby aj gulato vyzerali,ale zatiaľ vyzerajú stále ako anatómy a ešte k tomu sú stále také nejaké čapaté.Tak úplne maximálne nadšená z nich nie som.A čo sa týka prádielka,tak som si kúpila len jednu podpiru,aj to bez skúšania,len tak od oka,no zatiaľ sú tie prsia také tvrdšie,nepoddajné,tak na nich sedí všelijako.A ostatné som mala doma,len som v tom pred tým nosila aj 3 vypchávky.Takže tak.

AdnavCosti

WAW a ja ze preco od jednej nespim - mna az zo sna prebudilo, ze sa adelaide ozvala!!! Tak je fajt, ze je vsetko ok s tebou.

adelaide

maria az teraz reagujem prepac..zvacsili sa asi o 1-2cm..ale presne ti to nepoviem..neviem..ja sa uz vobec nesledujem.. a aj poidprsenky tocim dokola 3 oblubene kusy.
zurim lebo rada by som nejake dokupila..ale je pravda ze som si myslela ze sa budem viac paradit a riesit oblecenie.teda topy..ale nie..celkovo sa o seba rada staram ale tie prsia viem ze tam su. v obleceni su super..aj naholo,ale neukazujem ich nejak v ramci odhalenej polky hrude....ani nemam potrebu.ale tesim sa ze su. vsetkym drzim palce a novym gratulujem!...

manula

kleopatra
o tebe ani nevravim :))) vidno, ze sa ti pacia tvoje prsia :))) a to je najsuper :) seknu ti neskutocne...ina zena z teba :)) ale tak mala si aj krasny zaklad..

manula

merynka
akoze kvalitne velke prsia :)))) seknu ti a pacia sa mi na tebe..ako sa ti inak dari momentalne? ako sa citis? myslievam na teba ako zvladas..inak ja by som brala tie tvoje prsa aj pred..dokonale :)vidis mas gulate a vobec to nie su gule...:))

arri, ty ako sa drzis???

kobra17
tiez pekne prsia a v tych podprdach super!!! :) len ma napadlo, ze kedy ste si stihli pokupit pradielko...?? ked ste tak tri tyzdne po opke a tak..

timuska

adnav costi
ďakujem za info takže vlastne stačí ak si zoberiem tepláky mikinu poprípade tričko na zips, papuče nejakú vodu samozrejme hyg. pomôcky. Na papnie si si nič nebrala?
si4si no čo ako si dopadla daj vedieť som zvedaváááááááá :)
zuzi 16
držím palčeky nech ide všetko ako po masle :)