Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi16

hmmm, tak lietam po baraku a vobec nechapem tomu, že zajtra už budem mať nové prska, hmmm...

ani neviem, či som si všetko zbalila a či to je vobec pravda, že už rano o osmej ma operujú....hihi...

ale neviem sa dočkať...tak sa tu pekne majte a potom sa ozvem, jo??

zatim papa.....:o)

silviklh

:D ale tak vacsinou dava anatomy...:D ja ked som tu prisla do diskusie,daval len anatomy,aj sa pisalo,ze on gulate nie.asi zmenil nazor..:D

arri

silviklh
ja som šla ako prvá o 9 som bola už na sále a o 10 už ma budili z narkózy, zaviedli na izbu, ja som hneď posielala sms-ky že som v pohode a potom som len tak podriemkavala, ale každú chvíľu som bola hore, aj keď som sa cítila strašne slabo a unaveno.

merynka

manula dakujem ja sa mam super,ako keby som nikde nebola chrbet neboli vobec aj sa divim:-))) zajtra do prace tak uvidim ako to zvladnem .tie prsa niesu tak velke ako na foto ,ale som spokojna velmi zatial doktor mi povedal ze budu vyzerat ako anatomicke tak som zvedava ako sato vyklube.

arri

manula
mám sa celkom fajn, zatiaľ sa ešte z nových pŕs nemôžem vytešovať, čakám do utorka keď pôjdem na stehy a uvidím ich :-))) dúfam, že to bude v pohode, ešte sú dosť napuchnuté, ale už ma nič nebolí.

Carie

Este rada pre baby ktore si to chcete dat spravit, dajte si radsej anatomicky tvarovane, vyzera to prirodzenejsie. Inak ja mam teraz Becka. Take akurat.