Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

babulky
Keď dám po 6-tich t.dolu ten skafander,tak môžem nosiť podprdy už aj s kosticami?,alebo len tie bez?Kedy sa môžu začať nosiť aj kosticové???

ZUZANA1407

moje sny su same prsia.....hahah......v sne uz ich mam:-DDDuz sa to krati aj mne:-)))uz sa aj bojim......kto je pred operaciou???

manula

kobra17
no to som rada, ze som potesila :) neboj, sak polroka sa usadzaju,nejak sa usadia konecne a zvyknes si ..sak nie si dlho po opke ak sa nemylim...drzim palce, nech su nakoniec podla tvojho gusta..ale tak aj keby neboli podprsenky spravia vela :)

arri,
tak daj vediet v utorok co a ako..budem na teba mysliet a drzim palce ! :) a fotecky??? :)

merynka, ty to uplne skvelo zvladas, si moj vzor :)))

carina

kleopatra ty si chcela cislo na sestricku kvetku? neviem ci ho uz mas, ak nie tak tuto je: 052 772 1008
ty si bola operovana v poprade? ja by som tiez mala byt... v pripade, ze si tam bola operovana, bola si spokojna s klinikou a sestrickami. alebo skôr celkovo myslim :) dakujem

timuska

Zuzi 16
tak ešte raz držím palce nech všetko dobre dopadne :)
Ja pôjdem tiež na modeláciu ale aj s inplantátmi. A akú veľkosť ti povedal že by si po modelácii mala mať?

zuzi16

silviklh

hej len modeláciu, povedal, že silikony nepotrebujem, tak uvidíme,hmm...

strach ani nepociťujem a ani sa nebojím, skor teším, veď tá bolesť je len chvíľková a potom to bude vyslobodenie....nemožem sa dočkať, šak potom napíšem detaily, jo??

Ty tiež ideš k Trškovi??

silviklh

zuzi16,ta ksa drž!!a hneď sa potom ozvi..som zvedavá,aké budeš mať bolesti.teda ak budeš mať..:-) nemáš vôbec stres?teda,necítiš strach?ja už teraz :D a to ešte 10dní.