Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

naima21

maya21
ahoj, akurat sa neviem dovolat mame (financuje mi to :D, takze potrebujem jej suhlas) ale mne sa ten tvoj termin vaaaazne pozdava. ja mam ist 11. juna tiez do pezinka k dr.cervenovi.

zonda

maya 21,

fuu, no dakujem za kompliment :-) mam 300 ml impl., podprsenku 75 C, aj ked pod prsiami len 70 cm, no podprsenka 70 C ma mensi kosik a taky mi je velmi maly, uz z tej 75 C mi niekedy idu prsia "vypadnut" :)
Ak spominas PK, tak asi dr. Cerven. Ake ti navrhol?

maya21

Baby, nechcete niektorá termín
14,mája v pezinku???
Ja to musim zo zdrav. dôvodov odložiť, a teiž zmenšit impl. 75D na 50kg je moc, hlavne ked mam87cez boky...

Zonda

Akú máš teraz veľkosť? podľa mna patria tvoje k 4najkrajším z celej galérie.

zonda

Vladka,

ta v galerke je z Intmissimi, oni to maju zvlastne cislovane, bolo tam len c. 3, predavacka povedala ze je to 75 B, ale mne pride vacsia ako ine 75 C-cka co mam.. Ta je inak fantasticky pohodlna, lebo tiez som tie prsia mala tvrde a vsetky s kosticami ma tlacili a nevedela som si do nich prsia "vlozit". Teraz uz je to super (2,5 mes po), sedia mi aj push-upky. Kupujem si 75 C, to mi sedi najlepsie. No tazko Vam baby poradim, co dobre sedi, lebo vy teda mate oproti mojim iné prsiskááá :-)) ja mam len take plnsie dvojky. Ja som tu tú podprsenku z intimissimi vychvalovala, ako fajnovo sedi a je pohodlna, ale napr. tusim maria pisala, ze jej boli v intimissimi vsetky male.

kobra17

vladka
Ja som si včera kúpila len tak od oka,ani som neskúšala v KIK.Ak máš ten obchod niekde poblíž,tak skús pozrieť tam.Veľkosti tam mali od výmyslu.Nebude to asi bohvie aká kvalita,ale kým sa mi neusadia,tak stačí.Poslala som do galérky foto,tuším na dvoch fotkách mám takú bielu---tak to je ona.Ale ešte ich livka nepridala---fotky.Aj tie čierne plavky čo tam mám na foto som kúpila v tom KIK.

kobra17

zonda
Ďakujem.Skúšala som s kosticou,ale nesedí mi ešte // len tak tak // lebo tie prsia sú ešte dosť tvrdé.Skúsim mu pre istotu zavolať,ale je to zaujímavé,že niektorý vyžadujú nosenie zveráku 6t.a niektorý len 3t.Zatiaľ mi to neprekáža,lebo som doma,len o dva t.mám oslavu,tak ma zaujímalo,že akú podprdu si mám zohnať,či bez kostice alebo môžem aj s...Tak mu zavolám...

zonda

silviklh,

kazdy spi inak, mna dr tiez operoval o 9tej, o 10tej bolo po, vraj ma prebrali, ale nic si nepamatam. Prebrala som sa az na izbe (myslim tak, ze uz som vnimala), neviem ale kolko bolo hodin, ja som bola taka ospala z narkozy ze som hned zaspala a tak som spala az do 15tej!! Az vtedy som sa prebudila normalne, ze som uz komunikovala, telefonovala a teda uz zostala aj hore do vecera :-)

Kobra,

neviem ake mas instrukcie od Tvojho lekara, lebo kazdy ma na to svoj nazor. My od dr. Cervena sme tu pooperacnu podprsenku nosili len do 3 tyzdnov, po 3 tyzdnoch na den nevystuzenu s kosticou a po 6 tyzdnoch uz hoci aku, aj push-up a tu pooperacnu uz odvtedy ani na noc. Skus radsej zavolat svojmu dr., ale myslim, ze ked my sme po 6 t mohli uz uplne vsetko, aj ty si urcite mozes dat uz akukolvek podprsenku.

poharvody

aj mne sa to uz krati:) napozajtra idem do nemocnice lezat a vo stvrtok rano operacia:))) najprv to islo tak pomaly(pred takym tyzdnom) a teraz sa mi zda ze to strasne leti...