Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

naima21

carina, praveze v juni uz mam statnice takze preto by mi to bolo teraz super, ze by som sa snad aj sustredila na ucenie keby som sa nestresovala ze mam skoro naraz opku aj statnice :D a vybavovat predoperacne a vsetko tiez nie je idealne tak tesne pred statnicami. preto by mi to toho 14 maja vyhovovalo este lepsie. ale maya nenapisala doslovne ze chce menit s niekym, mozno iba ponuka svoj, ze nechce hned takto mesiac nato, takze je este mozne ze tebe sa dostane ten moj junovy :D ale ved uvidime, najprv sem musi prist :)

carina

naima 21
ach tak :) mozno, keby si si vypocula moju trnistu cestu, tak by si mi ten termin este pustila ;( Kto vie, ci ma vôbec kôli mojej praci v rakusku este budu operovat tento rok. Jediny termin kedy mi to vyhovuje je oktober aj to koniec a to si nie som ista, ci tam (v Poprade) dr. bude zrovna vtedy kedy to mne vyhovuje. Sestricka si ma tam napisala... konzulaciu mam 8.maja, pred pol hodkou som volala do tej firmy na silkace, ci by mi do 14ho stihli prist a baba tam bola taka zlata vysmiata, ze ano dalo by sa. nerozmyslis si to? ved jun mas raz-dva tu :)

carina

naima 21
hej uz vidim :) sakra ;) no co uz, tak na teba aspon budem mysliet nech je vsetko super :) tak ja sa este nacakam....

carina

maya 21
no ja by som brala vsetkymi desiatimi tvoj termin 14.maja. Daj mi tvoje tel.cisielko prosim prosim :) boze ako mi tlkoce srdiecko :))))

kleopatra4589

manula

Dakujem :) Paci sa mi, pacia.. :) Ty mas ale tiez dobry zaklad.. malo by z toho byt pekne dielo :) Uz mas urcenu opku?? A ku komu sa chystas??

carina

To cislo uz mam, ale dakujem aj tak! :) Ano, bola som v Poprade.. pred piatimi mesiacmi.. a neda sa kriveho slovka na nich povedat.. pri mne ostala na noc sestricka Kvetka, ktora bola NESKUTOCNE uzasna a zlata.. a ak tam budes, tak si vsimni, ake ma naaaaaadherne mihalnice :)) Pricom bol aj doktor na telefone, keby nieco.. aj anesteziolog bol neskutocne starostlivy, volal, ze co a ako.. a ta druha sestricka co tam je, osobnu skusenost s nou velmi nemam.. ale ked som bola na konzultacke, tak tiez sa dost starala o zeny, co tam boli vtedy operovane.. Proste ak by som si mala vybrat este raz.. urcite idem tam.. A ty mas kedy termin operacie??