Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

mamina
Pisala som ti, ze cim dlhsie tu na fore budes citat a zvazovat...tym viac budes uvazovat, ci si sa rozhodla spravne :-) je to uplne normalne, ale so svojimi novymi prsiami budes zit TY a nie niekto iny, takze sa drz svojho a nedaj sa ovplyvnit. Drzim palce.

maminka81

melinka - aj tebe dik za vysvetlenie a ukludnenie :) už sa bojim menej tých guľatých impl. ked Vás tu tak čítam... a ešte stále som sa skoda nedostala do galerky lebo nemam kedy - čas sa odfotit aby som zaslala svoje foto a dostala prístup, takže zatiaľ si to fakt neviem predstaviť...ale už dufam sa čim skor dostanem do galerky a konečne sa ukludnim aj po vizualnej stránke..aspon približne...

maminka81

manula - dakujem za pekne slova, a som rada že riešim podobne starosti okolo prs ako ty, myslím len prirodzený look... ale ako fakt čítam tak aj veľa báb ma s guľatými ten prirodzený look... tak som sa troška ukludnila, a radšej o tom menej premýšlam, a beriem to tak, že dr je odborník, nie ja, ale každopádne, obj.sa aj k inemu na konzultáciu, čo mi povie na moje prsia druhý dr...

arri

Tedy
zatiaľ som nefotila, ešte mám zákaz rozopínať podprdu, ale zajtra už budem môcť a potom hneď budem fotiť.

Tedy

tak to je dobre,ze uz nemas problem stym lavym...a odpuchlo:)
potom daj niake nove fotky,urcite budes spokojna:)
drz sa a pomaly jazdi!:)))

arri

Tedy
ahoj, si zlatá. Aj ja sa mám už fajn, pomaly odpúchajú, len ráno sú tvrdé a potom mäknú, bolesti nemám a už sa teším zajtra na stehy keď ich prvý krát uvidím live, lebo v nemocnici pri preveze si nič nepamätám, čo som bola úplne mimo. Dnes som dokonca trocha šoférovala po meste, šlo mi to celkom fajn až na spiatočku ktorú som musela radiť oboma rukami :-)))

Tedy

ahojte dievcata,
vsetkym,co idu na op.,tento tyzden drzim palce,nech su spokojne a tie co cakaju nech im cas rychlo bezi:)

arri..ako sa ti dari,
ty si bola po nas 2dni,mojej dcere je fajn,uz jej prska pekne makknu,odpuchli
a spava uz aj na boku,v podstate uz funguje naplno,okrem toho ze nedviha tazke veci a vo stvrtok ide na kontrolu,jazvicka je uz bleda,pekne sa to hoji,tak som velmi rada:)

carina

naima 21
hej zlata si ale ako vravim, ze mne uz asi nic nebude pasovat. jedina baba, ktoru mi znesie rodina na zaskok (som opatrovatelka v AT) mi to môze vziat najblizssi turnus co mi vychadza presne od 10.maja (na 3 tyzdne) a potom este v juli-kedy pôjdem na dovolenku. Toto sedelo ako rit na serbel :) no a tym, ze nemam nikdy volno-presuvam sa z jednej rodiny do druhej-tak aj to super vychadzalo, pretoze jeden stav mam velmi tazky-to vychadzalo na ten maj a druhy taky, ze tam vela nerobim-tam by som sla po opke :( Este aj ten pezinok pasoval super, lebo nemam to daleko do rakuska odtial-domov by som nemohla- do ke lebo tam sa o mna nema kto starat... a asi nie som tazky stav, uz som bola na jednej konzultacke pred par rokmi. no takze tak...

naima21

a ked si este nemala ani konzultacku, nevies ci ta budu vobec moct operovat v pezinku, lebo tam robia iba jednoduchsie pripady ako sa tu na fore hovorilo.