Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

Luxury,
no ona to nemohla vydrzat:)
ako jej dali dolu tie lepiace pasy po 6. dnoch,zacala spavat na boku a tym sa jej uz zacali aj davat pekne dokopy,tak to asi aj z toho;]

Luxury

Tedy, diky a ja gratulujem tebe a dcere, ze to tak dobre napreduje..:) ja este nemam odvahu spavat na boku, jak lahnem, tak som do rana...:)

barbora10

kleopatra

su to tieto:Crest Whitestrips 3D White PROFESSIONAL EFFECTS a ja som s nimi bola spokojna:)stoja okolo 50eur,ale casto su v akcii,tak zozenies aj lacnejsie len treba popozerat viacej stranok.

kleopatra4589

barbora10

Len som sa chcela opytat na tie bieliace pasiky na zuby, co si si vtedy chcela objednat... ci si objednala, ak ano za kolko??? a ktore to presne boli?? a ci su FAKT ucinne..?? lebo si ich chcem kupit, ale nechcem zas skusat milion veci, kym zistim co je dobre.. :)

Luxury

maminka - ja som tiez dva tyzdne pre op zmenila na gulate, ale potom som pokecala aj mimo fora a ostala som pri anatomoch...je to tazko, verim ti, ale ty musis vediet co chces, co ti je prednejsie, ja som nechcela riskovat...moj byvaly mi povedal jednu vec, kvoli ktorej som nezmenila na gulky...a som rada...aj ked neviem co by bolo, keby som dala gulky...to je uz vo hviezdach:)

Luxury

Tedy, ty si zabila :)
mas pravdu, citala som, ze s okruhlymi moc nenamontujes, kdezto s anatomami moze doktor pekne pracovat a tvorit...
no kazdopadne, dnes som si uvidela odlepene prska, dr.Trska perfektne zvladol asymetriu, co sa mi aj zdalo, ze nid su rovnake, no ako to odlepil, su rovnake, aspon zatial, bradavky rovnaka uroven a fakt uplne prirodzene, nikde nevidim implos...som spokojna a stastna, podotykam - nie su nejake velke,ale pre mna velmi pekne a plne:)...este cakam ake budu ked sprirodzeneju....kolko to este potrva?

korki

maminka81,
ja nemam dobre skusenosti s absolvovanim viacerych konzultacii. ale zvedavost nam nedovoli a ideme aj na dve tri a potom sme z toho estge viac dochomotene...
ja som bola na prvej u dr. cervena a tiez podla citania tohto fora som presne vedela, co mi navrhne. 400ml gulate a pod pazuchov. a kedzemi dal dva rozdielne implose,jeden 400 adruhy 450. tak mi to nedalo, a isla som este na jednu k dr. trskovi. tiez som s nim bola spokojna, ale tiez som vedela, co mi navrhne 410ml anatomy rez pod prsiami. ak si vsimnes, tak uplne odlisne nazory... jeden mi dal dva rozne implose a gulate a rez inakade ako druhy. proste to nie je o tom, ze co by sanam akoze hodilo, ale ako to ten dr. zvykne robit... teda, to je moj nazor... takze bude na tebe, ako sa rozhodnes a pre koho... ale urcite toto forum je super v tom, ze ti pomoze vybrat si co najlepsie a galeria takisto mi velmi pomohla...

Tedy

omg.mne to uz zacina pripadat,ze polovica slovenskych zien,bude chodit s gulatymi iplm.,pretoze sa daju ovplyvnit doktorom a potom navzajom,tie to co to chcu ok.,ale ked chces naturalny look,aj na pohlad teda aj dekold,tak pozor!
riadne si potom popozeraj aj stare fotky z galerky 3r.do zadu a este
maminka 81,
pisala si,ze nechces aby to bolo velmi vidno,no neviem...ved operacia okruhlych impl.,je podla mna pre doktora ovela jednoduchsia,pretoze su okuhle,ziadne otocenie,nie?tak preco asi?:)

maminka81

AdnavCos - DAKUJEM, ALE SAMOZREJME žE NAJVIAC SA UKLUDNíM KED EšTE ABSOLVUJEM 1-2 konzultácie :) ale tiež ma poteší aj to že kopu bab čo maju guľate impl.tvrdia žže maju prsia ako s anatommi, a to prirodzený look...ale isto sa budem riadiť tým že 2x meraj a raz rež, ved ide o moje prsia samozrejme...