Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

carina, dufam ze nie:-) ten peroxid nie je taky silny podla mna, ked je na domace pouzitie, ked zacnem citit zeby som mala nejake citlive zuby alebo co, tak sa na to vykaslem, to je jasne... myslim ze ten co pouzivaju zubari v ambulancii je ovela silnejsi a nim robia bielenie jednorazovo, co je asi vacsi sok pre zuby. prepacte nam dievcata, ze tu odbocujeme od hlavnej temy:-)

carina

baby nebojite sa tych bieliacich pasikov? ja by som to tiez skusila ale zevraj to je pohroma na sklovinu. Tak nieze si kôli par mesiacom znicim zuby na zvysok zivota. nejake recenzie na to ste citali?

maminka81

nelinka - tak to bude asi tým, že mi navrhol tie guľate, že nemam moc zaklad :( male a ochabnute prsia... tak už asi nemam toľko špekulovat.. a budem sa musieť teda čím skor odfotit a zaregistrovat do galerky, nech sa už možem kuk aj ja...ale najskor až bud.týžden stihnem

maminka81

korki - presne rovnako som pochodila aj ja u červena, aj mne vravel že potrebujem vyplniť... a vravel o - guľatých a gravitácii a o jazve že mi tak nebude vidieť ap... a stal si jednoznačne na guľatých...
a kedy máš ty termin? nebojiš sa teda booom efektu? guľateho?

Nelina27

maminka, skoda ze este nevidis galeriu, mne sa velmi pacia v nej aj gulate ale s nizsim profilom, neviem ake ti navrhol doky, ci s vysokym... ale tie so strednym a nizkym vyzeraju velmi prirozene
a ja som priklad toho ze dr. Cerven nedoporucuje stale len gulate cez pazuchu, ja mam od neho anatomy rezom odspodu:-) ale jasne ze to zavisi od zakladu aky mas, co sa ti lepsie hodi...

korki

maminka, tak jednoznacne cerven, hlavne kvoli tomu, ze ja nemam ziadny zaklad a rez pod prsom by mi bolo vidno. takze hlavne z toho pohladu a viem, ze keby som strasne moc chcela, tak by mi dal aj anatomy, ale hovoril, ze potrebujeme vyplnit aj hornu cast hrudnika a ze gravitaciou maju aj gulate pekny tvar. takze cerven... hlavne kvoli rezu... a ked som trskovi hovorila, ze kde mi chce schovat jazvu, tak nepovedal na to nic, ze ved to az tak vidno nebude a ze on rez pazuchov nerobi, ze bude v buducnosti, ale teraz este nerobi. ze ak s tym nesuhlasim, ze sa mam obratit na niekoho ineho... takze takto...

Nelina27

kleopatra, aj ja som si vtedy po tej debate tu, objednala tie pasiky, teraz som si ich davala treti den a su fakt ucinne, uz vidim efekt ale doupila som si k nim aj tu zubnu pastu Rembrand z DM, co Barborka poradila, takze zatial je to super
uz ta prsko po zumbe neboli? ja som bola dnes prvy raz po 6 tyzdnoch cvicit, tak sa vytesujem, konecne vo svojej kozi, v stredu tiez skusim aj zumbu pridat, mam podrpsenku na vysoku zataz tak snad bude vsetko ok

korki

babule, tie co ste boli operovane v novamede. tak ste doniesli hotovost, alebo ste za opku zaplatili kartou??? lebo v papieroch je napisane ze moznost aj kartou platit... no nechce sa mi vlacit 1500 eur hore dole...

maminka81

korki - a ako si sa nakoniec rozhodla? to čo vravel červeň alebo trška...

baby ja som z toho už fakt jelen, ako ja chcem čo najviac prirodzený look to je jasne, ale dr zas vravel, ked som si 2-3x pítala anatomy, že či nie radšej anatomy a jie guľate, tak ten vravel že ja mam prazdny vrch prs, že anatomi mi pekný dekolt nespravia ap... že guľaty hej, a bude to prirodzene... ale na nete všade sa íše (nie iba na forach!) že anatomy su prirodzenejšie ap.... tak z tohoto som popletená... ako aj tak som rozhodnuta ist ešte na konzult. niekam, a uvidim... aj ked si tiež myslim že ked mi povie zas uplne niečo ine, aj tak zas budem mať dilemu...