Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

nelina,
tak to si ma moc nepotesila, ze prirodzene su pri nizsich profiloch..mne navrhol vysoky...a vies preco tak navrhuju? mne tieto profily nic nehovoria

manula

pohar vody..

neboj budes ok a vsetky co mame pred ti budeme zavidiet !!! :)))
drzim palce!!! vyjde to k tvojej spokojnosti uvidis..musi :)

manula

jaaaaaj, baby
fakt je to inak dilema,aj ja som chcela anatomy a cerven navrhol gulate ..tiez sa mi nepaci,ked zacinaju cecky pod bradou ..a ani take nechcem..ale co ked ma fakt ten doktor pravdu a gulate mi treba spravit lebo takisto mam vrch podla neho prazdny??? vyznaj sa v tom a viem, ze pojdem k Fabrymu a navrhne anatomy :)))) cim dalej,je clovek viac zmatenejsi ...

Nelina27

tedy, ja mam anatomy, to len tak vyzeraju ako gulate zatial, na tych forkach boli zvrchu dost opuchnute este, ale mam uz aj fotky po 6 tyzdnoch tak ich zajtra poslem Livke. mne sa tie moje prska coraz viac pacia, zacinaju maknut, aj ked to lave je stale tvrdsie aj trolinku opuchnute stale zvrchu ale davam mu este cas...
joj ale to sa mi zda skoro spavat na boku po 6 dnoch, ved ja som si nesmela tu pooperacnu podprdu ani rozopnut 10 dni aby sa tie prsia nepohli, tak nech este dcera vydrzi co to na chrbte pospat, zeby sa jej tie anatomy volajako nepretocili alebo co, vies ze tam je to riziko, na rozdiel od gulatych... ale super ze to tak dobre zvlada vsetko

poharvody

nelinka aj carinka, dakujem:) zlate ste velmi...uvidime co to bude, kazdopadne tesim sa na to neskutocne. som zvedava co na to povedia kamosi, vie o tom len par ludi...no a budu 300ml, mentory, okruhle, stredny profil.

carina

pohar vody
ale prestan, neboj sa, mysli na to, ze vsetko bude v najlepsom poriadku. ides za skvelym doktorom a si zdrava zenska, tak preco by nemalo byt nieco v poriadku. o chvilu nam tu budes pisat, aka si happy, ze to mas za sebou a obzerat sa v zrkadle ake to mas krasne :) kazdy sa urcite trochu bal ale viac sa urcite tesis, neboj bude dobre

Nelina27

carina, to ano:-) ale aby nas tu niekto nezrusil, nech si zalozime novu temu na zuby:-)))
poharvody nestresuj sa, zaklad mas velmi dobry, prska budu krasne a tak isto ako tieto len vacsie... prepac stracam prehlad, ku komu ides a kolko ml ti idu davat?

Tedy

Nelina27,
pekne prirodzene velmi pkne ich mas,prave som si pozrela fotky,
je fakt pravda,ze aj gulate niekedy vyzeraju dobre,ked su nizsie polozene a nie nacapene hore,rovno pod bradou:)

poharvody

bozinku, zacinam stresovat, vo stvrtok idem na op, bojim sa ze to nevyjde, co ked mi pojdu od seba? co ked bude jedno vyssie? dievky, myslite ze sa casto stava to ze sa tie implantaty po case zacnu od seba akoby posuvat?