Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

tedy

ale to je len otazka casu.ked ten opuch zmizne,prska sa usadia a casom klesnu tak ako maju,tak ani gulate nemas pod krkom.ved aj tvoja dcera ma anatomy a keby neviem,tak by som sa hadala,ze su to gulate.tym chcem iba povedat,ze kratko po operacii tym opuchom su skoro kazde pod krkom:)

Tedy

carina
platila som 125 libier,ale neoslepla som:DDD...ale teda mam ich ako herecka:P
teraz je to fakt riadny boom,mat pekne biele zubky:)

Tedy

dik Nelina27,to jej fakt musim povedat,ale ma ich pevne v tej podprsenke,ale istota je istota,neviem necitala som,vlastne ani doktor to nepovedal,ci sa moze spat na boku a od kedy..?
no a daj fotto,urcite uz po takej dobe budu pekneeee:)

carina

neli a minule sa tu baby bavili na dve strany o nosoch :) ved som si precitala...tak co... a myslim, ze zuby su vseobecnejsie :)

barbora10

maminka

ver mi,ze aj gulate implantaty mozu vyzerat velmi prirodzene.sikovny chirurg ti aj gulate implantaty dokaze urobit tak,ze nadobudnu prirodzeny tvar.samozrejme vela zalezi od tvojho zakladu,pretoze niekedy nespravi zazrak ani anatomicky tvarovany implantat a stava sa,ze nevidiet rozdiel medzi nim a gulatym.ale ak s doktorm zvolite tu spravnu velkost(ml),tak aj gulatymi dosiahnes prirodzenost.velmi dolezita je komunikacia s doktorom.ak ty tuzis po prirodzenosti,tak doktor urcite navrhne velkost,ktora tvojej predstave bude co najviac zodpovedat.videla som uz mnohe prsia s gulatymi implantatmi na ktore by som nikdy nepovedala,ze tam je nejaky implantat a nie to este gulaty.napriklad taka zonda,alebo lolo.ved tie keby stretnes na ulici,tak ta ani nenapadne,ze maju prsia umele:)

carina

Tedy
to fakt? a kolko si za to zaplatila? ty kokso o 6 odtienov? to si neoslepla, ked si sa videla v zrkadle? :D alebo si si vzala na to slnecne brilky? hihi kedy si bola a kde?

poharvody

pozeram galerku a niektore dievcata maju velmi pekne prsia aj pred:) bol tu spominany ten elastiQ krem proti striam.pouzivali ste to niektora? som si dnes kupila tak snad nebudu:)

carina

baby ja by som kazdopadne dala na doktora. ked mu je povedane, ze chcete prirozdeny look, no a my laici si myslime, ze takyto dosiahneme len s anatomami ale on napriek tomu navrhne gulate, tak urcite vie co hovori. ved odoperoval uz tisicky prs...on to musi mat v oku a ako som citala, tak dr.cerven napriklad ma mimoriadne esteticke citenie...

Tedy

k tym bielym zubkom,ja mam bielenie laserom a nemenila by som,za 45min som mala belsie o 6 otienov na 18 az 24mesiacov,nadhera:)
toto by som fakt neriskovala!