Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

shadycool

Najlepsi svetovy plasticky chirurg!!!

ucili sa u neho aj slovenski lekari...chces vediet, ktori? precitaj si:

Don Corleone plastickej chirurgie : somjedinecomam.sk

shadycool

silikonove prsia...velka tema!...ved ako sa hovori, a je to aj pravda...pekni a zdravo vyzerajuci ludia maju vzdy dvere viac otvorene.

ja sa teraz pozeram tiez kade tade....nasla som tento novy blog....vyzera, ze to je blog o zdravi, procedurach a aj plastickej chirurgii....kuknite sa na to

somjedinecomam.sk

zonda

Inak kocky, este by som to povedala takto:
Ak Ti navrhne rez pod prsnikom lekar, ktory robi iba taky, tak to nie je preto, ze sa Ti to najlepsie hodi, ale preto, ze inak nevie.
Ak Ti navrhne anatomy lekar, ktory pracuje vyhradne s takymi, rovnako nie je dovodom to, ze su pre Teba vhodnejsie.
Ak Ti teda nieco navrhne lekar, ktory robi rezy pod pazuchou aj pod prsnikom, ak pouziva okruhle aj implantaty, ja by som sa iba vtedy spolahla na to, ze skutocne vyberal tak, aby to bolo pre mna najvhodnejsie a nie prenho najjednoduchsie.

Kazdopadne nechcem nikoho o nicom presviedcat, ja tiez som bola v prvom momente presvedcena, ze jedine anatomy a nic ine nechcem, lebo okruhle som si predstavovala ako dva pomarance Dony z Beverly Hills, ale ta éra uz davno pominula. Dnes su samotne implantaty podstatne prirodzenejsich tvarov (aj tie okruhle), dôlezite je aj to, ze uz sa nevkladaju pod zlazu, ale odhadujem v 95 % pod sval, co tiez podstatne vplyva na vyslednu estetiku a nemenej dolezity faktor je, ze od tych cias sa aj lekari naucili spravne vkladat implantat tak, aby posobil prirodzene. Ja mam okruhle a este si nikto nevsimol, ze mam spravene prsia - tak ako Barborka povedala.
Netvrdim, ze su lepsie ako anatomy, vobec nie. Iba chcem povedat, ze sa ich netreba bat, ak ich lekar s takou kopou skusenosti navrhne, lebo je iste, ze vie co robi. No kazdopadne, ak aj tak vznikne nejaka pochybnost, treba navstivit viacerych a vybrat si. Good luck

zajacik_006

kobra
kludne už skús sa otočiť na bok a tvoje telo ti povie áno,či nie. Ak to nebude vadiť prsám,tak je dobre. Ja som začala po 3tt,ale len na pravom boku mi to vyhovovalo,ľavý pobolieval.

kobra17

vladka
Ano,poklesli a ešte by trochu mohli.Ale sú stále také nejaké čapatučké.Ale v podprde už vyzerajú celkom schopne.Už som poslala nové foto,ale ešte nie sú v galérke.
Kedy už môžem skúšať spávať na boku?Som 4t.po op.,ale už som na nervy spať na chrbte.

carina

baby kolko fotiek ste posielali pred op. uz som na fore ani neviem ako dlho a dnes som sa konecne pofotila. pisete, ze galerka vam tiez velmi pomohla, tak uz by som rada do nej aj ja nakukla. idem poslat fotky-este dnes :)