Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

Tedy

Waaaaaaaaaau :)Ty si bola na to bielenie laserom azda v Anglicku?? Nevies, kde sa to robi na Slovenksu?? Lebo co som pozerala.. tak vacsinou bielia gelom.. :o/

kleopatra4589

barbora10

Dakujem.. tiez mi ta Tedy dala teraz chrobaka do hlavy.. :)

Nelina27

S niekym si si ma poplietla.. mna nebolili prska po zumbe, neviem kto to tu pisal.. ale ked sme pri tom, tak v pohode mozem robit cokolvek.. no zumbu som neskusala.. mala som z nej obavy, ci moj eprsia vydrzia to kadeake poskakovanie :)

carina

Z tych bieliacich pasikov mam trosku obavy.. dokonca som aj pouzivala bielu perlu, ktora dost skodi sklovine.. ale to je podobne ako s prsiami, musis ratat s rizikom no dufat, ze risk bude len zisk... :)

korki

babule, co ste boli v novamede na opke. ako ste platili za zakrok??????? lebo v papieroch je aj moznost karty, ale neviem, ci to plati...

kobra17

vladka zajacik
Ďakujem za radu,lebo už som zúfalá.Ten mesiac som poriadne ani nespala,lebo keď spím na chrbte,tak sa mi vždy snívajú strašidelné živé sny.Pred op.som preto na chrbte nespávala.Tak dnes skúsim na boku.Dííííík