Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Danika,ona to tak urobila aj Judínyovej.... asi si mysli,ze ak poklesnu,aby neboli moc nizko potom :D iny vyznam nevidim :D

maria1113

jááj baby, tak už sa vám to kráti, držím Vám palce.
Korki, ja osobne som platila hotovosťou, neviem, či sa dá kartou tam v bufete, ale ak to je napísané v papieroch, tak potom hej.
Danika, toto som si všimla aj ja, čo sa týka práce dr. Ježovitovej. Baby, ktoré sú v galérke a boli u nej , tak väčšinou majú prsia tak, ako opisuješ. Iba jedna práca od nej sa mi páči, myslím, že je to baba s nickom dorota

Danika

Ahojte niekto robi prsia skoro až od brady je to hrozne. Kamratka bola u dr Ježovitovej v PK a je neštastna prerože prsia jej začinaju asi 5 -8 cm od klúčnej kosti. Vyzera to hrozne a hrozne neprirodzene, chce si ich dať vybrať aisť k uplne inemu chirurgovi. Nechapem ako môže mať taký čudný vkus počas operácie.

silviklh

korki,uz si bola na internom?ak ano,co ti tam robili?ake si mala vyseldky?mala si vsetko uplne v norme,ci ti aj daco chybalo(myslim v krvi)

silviklh

akurat so mti chcela k tej karte napisat,ak chces kartou,tak si daj pozor,ci nemas daky limit!! ja idem radsej hotovost...vies,elektronika moze niekedy zlyhat :(

ja som nevolala,len ma to tak napadlo dneska,ze ci su tam,ci peniaze prisli a tak,tak pockame,ci sa niekto ozve :) uz o tyzden budes mat po!!! tesim sa s tebou.citis strach? ja uz ano.sem tam

korki

silviklh, nie nevolala. to treba??? ci radsej pre istotu zavolam???
a ty si beries do novamedu peniaze, alebo budes platit kartou??? nikto mi tu neodpoveda, ci sada aj kartou...

Nelina27

kleopatra tak sorry, uz teda neviem kto to bol:-)) ja sa na zumbu chystam takze snad nedopadnem rovnako, ale kupila som si podprsenku na vysoku zataz, mna ta zumba strasne bavi, nerada by som sa jej vzdala:-( ale ved doky vravel ze po 2 mes uz mozem robit uplne vsetko, tak mu budem verit:-)
tedy, ja som na SK este tiez nepocula o bieleni laserom a ak to niekde robia tak to bude asi poriadne mastne... davali ti pritom na zuby aj nejaky gel? a nebol ten laser take modre svetlo na zuby?