Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

silvilh, tak zajtra na seba silno myslime. uvidis,vsetko bude ok...a o tyzden budeme krasavice... a ty dvojnasobna, este aj nostek... ale zas aj dvojnasobna bolest, ale zas aj to mas lepsie, aspon nebudes vediet, na co sa stazovat, ze co ta boli....
veru, ako som sa nevedela dockat, tak teraz by som to zas posunula trosku, zas tak o mesiac... no ale tiez to chcem stihnut v tomto roku. neviem sice aky mam horoskop ale 11 je moje stastne cislo, tak dufam, ze to je pravda a vsetko dobre dopadne...
ja som tiez nikdy nebola operovana, tak sa aj trosku bojim anestezy a zacinam sa tu so vsetkymi lucit a spytovat si svedomie, ako keby sa uz nemam ani prebrat... xixi...
ale zas som prezila dva porody, tak sa spolieham na to, ze som akoze skusena bojovat s bolestou.
no a tiez si uzvobec neviem predstavit, ze budem mat konecne nieco na hrudi a este ze keby len nieco, ale 450ml, odrazu, z nicoho nic... baby mna z toho picneeeeeeeeeeeeeeee

silviklh

korki,ja idem tiez na interne zajtra,tak budem na teba mysliet .ja tiez si odpocitavam a tiez si nvm predstavit,co zo mne bude napr.aj takto o tyzden.budem ti v dobrom zavidiet,ze uz to mas za sebou.ja si to VOBEC neviem predstavit,ze budem mat prsia,a celkovo,ze ma uspia atd!je to ine,ked to tu citam ale ze to aj ja zazijem,to je nepredstavitelne pre mna normalne :Dze sa zobudim a daco budem mat na hrudi napchate,ach boze,a este ten nos,hadam bude hned po opke taky opuchnuty,ze bude este horsi,ako je teraz :D
ale budeme pekne!!!! ja som aj v horoskope mala na rok 2011,ze sa zvysi moja atraktivita :-D (ale ani teraz nie som ziadny škratoš,jasne :-)) )

korki

ozaj, babule, mna ani tak nezaujimaju navstevy v novamede,ale skor to, ze ci budem moct telefonovat, hned po prebrati. budem toho vobec schopna, ze udrzat telefon a vytukat don volaco???

korki

no diky baby... tak aj ja zoberiem hotovost radsej

silviklh, tak interne ma caka zajtra. a krv som mala vsetko v norme... tak dufam, ze to zajtra dopadne ok...

a ja si veru zajtra aj zavolam do tejsiklienky, ze ci im prebehla platba... nech to mam vsetko na istom...

a samozrejme, uz zacinam mat strach. hlavne zo dna na den, ked si uz odratavam, ze uz len jeden tyzden... ale ked uz budem len jeden den, tak to uz neviem, fakt.

maria1113

silviklh, presne vtedy keď som bola ja na opke, tak toto rozoberali baby na fóre, že či sa môžu prijímať v Novamede návštevy a keď som odchádzala domov, tak dr. Červeň povedal, že odkazuje všetkým, že áno.

silviklh

ok,takze ma neposlu domov,ak dostanem..toho sa bojim..lebo uz mi meska 3 dni.a nepride ,teda nemala by aj zo mesiac a pol,alebo aj viac,pokial nepojdem na vyvolavacku...sestricka mi aj hovorila,ze ak aj dostanem v ten den,tak ma domov neposlu,ja som len chcela sa uistit,dakujem vam pekne kocky :)
a ked ste tam boli a uz po narkoze ste boli hore,mohol vas prist aj niekto pozriet,ci nie?

maria1113

ahoj silviklh, ja som dostala menzes v deň operácie a musím povedať, že to bolo dobre, lebo prsia boli uvolnené, v pohode sa to dalo zvládnuť. Pred opkou som si dala tampón, ale to som nemala také silné v prvý deň, až na tretí-štvrty