Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

arri,tak gratulujem!:)
tesim sa na fotky, my sme dnes kupili prvu podrsenku v M&S,sadla ako uliata 34D,nadhera...no mna z mojej dcery uz aj porazi,ta uz chce ist v sobotu von a tancovat,ze ako jej telo dovoli,tak som zvedava,co jej doktor povie vo stvrtok,ale citi sa uplne fit a je stastna,asi to vela robi pri hojeni a hlavne pozitivne myslenie:)
a dievcata a Zubky,
davala mi na zuby taku priesvitnu pastu a potom laser a to sa zopakovalo 3krat,laser svieti len priamo na zuby,usta drzi taka velka zatka,ale neboli nic a vysledokt je fakt super!
hej zijeme v UK,tak som si to dala urobit tu,ale kamoska,bola v Cechach a jej to robili tam,takze na 100% to bude aj na SK mozne:)
pozriem aj ja nieco:)

manula

arri,mozno sa mylim...ale mam pocit, ze mame podobny zaklad aj ked ty si chudsia ako vidim na foto..takze na mne budu mozno posobit mensie, stratenejsie..a viem, ze 400ml ti daval, sak preto si ta sledujem, podobne miery mame ak si dobre pamatam :D
ja som si dnes nanovo odfotila prsia.nech tam mam normal foto bez leukoplastov a ako naschval neviem najst kabel od fotaka...sakraaa

manula

Dnes som bola s dalsou kamoskou, co jej robil prsia Fabry pred psr rokmi, prave aj koji ,ma len 300ml a anatomy,ale su obrovskeeeee :D povedala, ze to budem mat riadne bomby, ze 400ml, tak dufam ze nie..ze je len neznala :D:D:D
A ona by chcela skor gulate, povedala, ze nabuduce jedine tie..tak vyber si..kazda chce nieco ine..

maria1113

korki, keď prídeš na izbu, tak si vylož telefón na stolík, ktorý je pri posteli. Keď sa prebudíš z narkózy, tak ti donesie sestrička pohár s čajom a som slamkou a stolík ti prisunie čo najbližšie k posteli, potom sa už sama musíš posnažiť a pozbierať z postele, neboj zvládneš to.

arri

ahojte baby, tak dnes som bola na stehy a videla prvý krát svoje nové prsia a musím vám povedať, pán doktor je macher! Vyzerajú vážne dobre a to už po 10 dňoch a ešte keď sa usadia... hneď vo štvrtok ak prídem domov pofotím a pošlem livke.
korki
čo sa týka telefonovania, to som zvládla v pohode a ešte pred op-kou som si napísala sms-ky a po prebudení som ich len odoslala. Síce jednu som odoslala omylom ešte pred, ale kamoška sa aspoň pobavila :-)))

silviklh

Korki,este sa ta rychlo spytam,glykemiu ti robili?lebo mne este nie.budu musiet zajtra,ak ich to nenapadne,budem musiet pripomenut..ach..