Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

baby, konečne som si oprala tú retro podprdu, po vybratí stehov to je iná úľava, hneď sa cítim fit ako keby som ani nikde nebola :-)))
čo sa týka tých zúbkov, niečo také máme aj v TN, kuknite sem: www.laugaricio.com

arri

manula
možno keď uvidíš fotky tak sa ti nebudú zdať veľké, aj ja som zvedavá ako to ukáže na fotkách, lebo keď som zbadala fotky čo som sa fotila pred tak som bola zhrozená.
Tedy
aj ja sa už cítim úplne fit, sa tvojej dcére ani nečudujem že chce ísť hneď tancovať! Ja mám ešte do 3 týždňov po nosiť túto retro podprdu a potom si môžem kúpiť na deň normálnu s kosticami ale nevystuženú.