Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

zasnem zase nad temou Moyňzu tbl zvacsit prsia :D jednej sa zvacsili o dve cisla:D jasne...tie dievky nechapu,ze to su dake osoby,co s tym robia....

Korki,dostala som kramy,so mz toho dost vyhukana,pretoze toto sa mi nikdy nestalo,abz mi vobec prisli bez HAK,a ze by meskali len dva dni..ale neda sa to nazvat az tak menzesom...je to len slabe spinenie..velmi slabe..ale mam aj taky pocit na vajecnikoch..takze super...a ty ako??

maminka,oznacenie 81 je vysoky profil

korki

maminka, tak 81 by mal byt vysoky profil. si myslim. lebo mne hovoril vysoky a mam napisane 81. a co sa tyka platby za silikony, to sa neboj. to oni vsetko stihnu. aj mne ked volali raz v pondelok, ci mozem v stredu ist, tak som odmietla, ale ked som sa ich spytala, ze ako implantaty a pod. tak mi sestricka povedala, ze to sa vsetko stihne, ze o to sa nemam starat...

maminka81

babenky dakujem Vám veľmi pekne za pekne napísane slová, cca 5 stran dozadu, už nemám taký strach z tých okruhlych impl... :)
a držím Vám palce nech Vám operácia čo najlepšie dopadne...

babenky ja som sa ešte chcela spýtať... ja mam termin až v januáry to akože kedy si mam objednať tie impl. čo ked mi napr.o týžden zavolaju na rýchlo že sa uvolnil termín? to sa stihne?...
a ešte som sa Vás chcela spýtať ako zistím aký profil impl.. mi dr dá? na konzutlácii mi nič dr nepovedal o profile..či stredný nízky alebo vysoký.... ani slovo o tom, ja som chcela len čo najprirodzenejšie..navrhol len okruhle impl... eurosilikony, 300 ml (aj ked vravel že by som mohla aj viac, ale 300ml stačia, ja nechcem veľke ale vyplniť to nič...
a na papieroch som kukala čo mam objednať je napísane len eurosilikony nej.č.81 a podprsenka 75C, nič viac...
a ešte som sa chcela spítať, to ked ma pooperačnu podprdu 75C či mi potom aj ostanu prsia 75C alebo po všetkom zhojení budem mat opäť 75B ako teraz? :)

korki

silviklh,tak super. no tak o tyzden to uz budeme mat za sebou... uz sa tesim, aj bojim zaroven.

tak na tie stichy, to by aj mna zaujimalo. ale mne tych 10 dni teda bude stacit bohate, hlavne kvoli tomu, ze nemozes dat do stichov dolu podprdu...

silviklh

ahoj korki,tak ja som samozrejme,ze platila...21eur..no comment...no comment....

poharvody,inak diky za mail,zabudla som ti odpisat.tak sa drz a skoro sa ozvi!!

milkshake,a nenamietali nic teda,hej?lebo ja by som mala ist teda v sobotu to vychadza na stichy,ale potrebovala by som o tri dni neskor,10.maja,lebo idem na kontrolu k Dr.Cervenovej a nechce sa mi dvakrat trepat do BB,ked to mozem dve muchy jednou ranou..tak hadam mi dovolia...lebo mne aj tak tych desat dni pride malo.

dako to tu stagnuje,nie?vsak o taky tyzden,to tu bude len tak ficat! bude nas vela PO!:))tesim

korki

arri, no s tymi sms si ma pobavila... ja som dost poverciva, ja si urcite dopredu nenapisem, takze ja skor potrebujem len zavolat muzovi, ze matka jeho deti je ok...

silviklh, ako predoperacne??? ja som dnes vsetko absolvovala a nastastie je vsetko ok. a vsetci dr. u ktorych som dnes bola mi drzia palce. a nezaplatila som nikde ani cent a boli vsetci mili... takze dnes bol velmi krasny den a uz sa operacii asi nevyhnem. xixi. tak konecne po 10rokoch splnim sen...
dnes idem posledny krat cvicit. a musim sa rozlucit s mojimi aerobicovymi babenkami. bude mi za nimi velmi smutno.