Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

vbk99,
zial na takuto otazku ti nikto nezodpovie objektivne. ja ked som prisla do tohto fora, a chcela som vsetko vediet, a vybrat si, tak som musela cele precitat... lebo kazda ti tu mozeme napisat, len z vlastnych skusenosti, alebo zo skusenosti znamych, a kazda ich mame ine... tazko ti poradit...

korki

silviklh, tak sa drz a vsetky bacile pekne odozen...

ale ten aescin, nie je na bolest, a ja som skor myslela nieco na to... ci???

silviklh

korki,uz sa mi tie kramy rozbehli.tesim sa :D vies co,ja som si uz z roboty zobrala Aescin,ak ho nepouzijem,vratim :-)) uz len neochoriet!! mamu mam choru :-((

martinka54

janika
to je normalne si myslim. je to velky zakrok a navyse narkoza je pekny bordel. ja som po prvej opke dostala zase neskoro a po druhej som dostala nacas ako hodinky. na kazdu to inak vplyva

janika24

Baby uz ked tu spominate menzes. Tie ktore ste uz po op, dostali ste potom menstruaciu normalne?
Ja som dostala vo februari presne den pred operaciou 4 feb.,cize sa mi opka prehodila na dalsi termin vo februari a to na 16 feb., no hned 3 dni po operacii som dostala zase menzes,cize vo februari som mala dvakrat a odvtedy nic. Neviete mi v tom poradit, moze to byt tou narkozou.
Mal z vas niekto taky problem?

Prepacte ze odbocujem od temy silik.prs.:)

vbk99

Ahojte, som tu novacikom :) Bola by som velmi rada keby ste by pomohli, resp. poradili...Chcem si dat zvacsit poprsie a zatial o tom neviem nic,.. (ku komu,cena,mozne rizika,...). Chcela by som ist na operaciu do Bratislavy - Klinika plastickej, estetickej a rekonštrukčnej chirurgie (Ruzinov). Hlavne kde to urobia najlepsie a za prijatelnu cenu. Kolko dni po operacii budem prace neschopna, za kolko mi zmiznu rany, jazvy, co vsetko to obnasa. Operaciu zvazujem po lete, co najskor!! Dakujem vam za odpoved

korki

silviklh, aj ja som dnes dostala kramy. uplne uzasne. trosku skor, mala som mat az v sobotu. ale pila som cervene vinko vecer, tak dorazili skor...
zatial ide vsetko, ako ma ist... dufam, ze uz to dotiahnem do uspesneho konca...

len este neviem, ake lieky si zabezpecit. mne internistka hovorila, ze si nemam dopredu nic kupovat, lebo vobec neviem, ako na tom budem, ale ja som taka, ze to potrebujem mat doma, aj ked to mozno potrebovat nebudem...

ale ten aescin, ten si teda asi kupim, ak sa da... to tu ospevovali...

manula

leila888,

aj ja mam planovanu operaciu u dr.cervena, na zaklade referencii a co som pocitala tu na nete a na tomto fore konkretne, s nim je velka spokojnost,najlepsie je si toto vsetko precitat a ziskas sama prehlad..konzultacia ma vysla na 20eur a operacia ma bude stat 2184 eur..takze docela slusne :)

carina

Tedy
to dentalne centrum si nasla suprovo, to sa mi fakt pozdava a to bielenie nie je az take drahe ako som si myslela. Ja sa na to dam ale az na jesen ked pridem domov (do kosic)

leila888

Chcela by som sa opytat,ktora z vas bola u dr.Cervena a ci ste s nim spokojne a kolko vas stala konzultacia a cela operacia.