Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi16

a dr. Trška je neskutočne príjemný a fakt odborník :o)

A musím pochváliť aj personál, úúúúžasné sestričky, starali sa tam o nás ako o vlastné...

Ďakujem Šnopke a hlavne dr Trškovi, že mi ich neskutočne krásne vymodeloval....!!!!!

zuzi16

Tak ahojte kočky,

hlásim sa medzi Vás kráásne prsane...zvládla som to a už teraz vidím, že to stálo za tie bolesti a som neskutočne šťastná, ale tá podprda ma stráááášne tlčí a ťahá, fuuuhaa...

operácia trvala 4 hodiny a 20 min., ale prska mám ako keby som nikdy ani nedojčila, krááásne pevné a hlavne vooobec neovísaju, jupíííííí :o)

adadka

Vbk99

ja idem k Paliatkovi. Je to tiež odchovanec Ružinova, ale idem na jeho súkromnú kliniku. Tak potom dám vedieť. Moc sa tu o nom nehovorí, ale videla som jeho prácu a bola super.

janika24

Martinka , Nelina ja dufam ze to bude iba nejaka porucha po tej narkoze.Lebo keby som bola v tom tak by ma asi porazilo.Mam uz dve deticky a dalsie nemam v plane a po novych prskach uz urcite nie. Od februara so nemala menzes,tak som zvedava ze ci do konca aprila pride a ak nie tak uz jedine zajdem na gyndu:)

peta11

Vbk99
prečo prave Ružinov? Je to štatna nemocnica možno to tam je aj lacnejšie ale čo sa týka chirurgov, musiš si spravne vybrať lebo ja som tam naletela na pekne slova chirurga pri konzultacii davala som si tam robiť nos, zaplatila som mu za operáciu ( bolo to menej ako na sukr. klinike) kolko si vypýtal a pri probleme žeby som chcela čosi opraviť mi vynadal na chodbe že čo sa deje on nema čas a ani nespava...
Ale inak môžem ti odtiaľ odporučiť dr Tršku ten pracuje aj v Ružinove on je super, lebo mi robil jednu operáciu v Šnope(nie prsia). Potom aj Minarovjecha chvalia alebo aj Paliatka, a Križko môžu byť fajn. Ale je to na tebe.

Nelina27

janika, mne chodil menzes na cas, mala som ho tesne pred opkou, len o mesiac potom -po opke, mi meskal 2 tyzdne, uz som mala nervy ci motyka nevystrelila a ci nie som tehotna ale nastastie potom som dostala, to by bol pruser po novych prskach hned babo, co? :-) mne doktor vravel ze do roka sa neodporuca otehotniet, teda ja uz neplanujem dalsie dieta, ale keby daco... tak az o rok:-)))
vbk99, podla mna najprv absolvuj konzultaciu na pracovisku, kde si si vybrala, ze sa chces dat operovat, tam sa dozvies to podstatne a jasne ze si to tu pocitaj dozadu aby si vedela porovnat... to by sme tu popisali kazda na 3 strany keby sme ti chceli na vsetko odpovedat:-)
leila, ja som bola operovana u dr. Cervena v Pezinku, maximalna spokojnost