Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

nelio ty zas podas hlasenie oi bieleni zubov. som zvedava. tiez som uz v skupine co by cheli. ktovie kolko stoji ten laser..

adelaide

ahoj neli ..no zmakli myslim uz uplne..aj ked . kludnme by este mohli..sam asom zvedava. ale su krasne, pevne ale pri tom makke a asymetria je uplne fuc, naozaj sa to vyrovnalo, su super. bradavky v rovnakej vyske..jedno je urcite tochu ine, tak ako predtym ale veris neveris vobec to neriesim som uplne spokojna s tym ake su.
brala by som podprdu co ich co najblizsie k sebe. neporadite baby kde taku maju? aj ked ja ich mam tak prirodzene dalej od seba..ale je to ok..pekne..muz mi hovori ze naco nosim podprsenku.ked ma vidi v tricku bez.ale von nosim, este mi je zima.. No ale najcastejsie a najradsej som bez.
A kolko si ty po? ja budem 3 mesiace, a zmenili sa naozaj k lepsiemu dost..chce to cas..aj tebe zmaknu uvidis..

Nelina27

adelaide no napis nam vsetko o prskach, ako zmakli a ako sa citis, ta asymetria sa ti upravila co ti implos posuval?
ja som kupila v pandorfe len jednu podprdu lebo to bolo este len mesiac po opke takze prska boli neforemne a gumene, zatial mam len tri nove, nosim v podstate len tu prvu, nevystuzenu latkovu co doky kazal kupit ako prvu, ja este nemam prska makke, tak radsej cakam aby som v tom osiali nenakupila zle
ale zato satociek uz mam novych neurekom, tam som si to skompenzovala :-)

adelaide

adnav..maria..adnav si zlata musim, sa rehotat..takze foriky ze som ta zobudila zo sna hej..:o))
baby prispievate straaasne vela..je vela novych..a ja vzdy zacnem citat zameskane.,.a potom to ani nedocitam, nieto este prispiet..a hlavne neviem ani ze CO NAPISAT..dobre ze..hovorim je tu vela novych, tak sa neviem nejak zaradit.
ale jasne ze na vas sem tam myslim!
tie prsia su neskutocne. krasne sa formuju. chodim sice v jednej podprsenke ako vol v kozuchu, z toho mam nervy, a mam aj pokazeny fotak.cize neviem neline som slubila ze poslem foto..stale nic..
ozaj nelina ako si pochodila v tom parndorfe? stale sa tam chystam,..ale staaale nic..
ozaj ked nakupujete vela vela novych podprseniek, aj ich radi vsetky nosite? lebo v tom osiali to clovek kupi..a nakoniec som zistili uz asi pri 5tich ze po case tlacia..ominaju..a newbola to dobra kupa...

Nelina27

barborka je momentalne na osmej strane...

janika, neboj to bude z tej narkozy, inak skus baby test, nech sa nestresujes zbytocne, tie su dost presne - uz od 5 dna po oplodneni sa da zistit vysledok... drzim palce:-)

Nelina27

zuzana, je to velmi individualne, niekto skoro bez bolesti len akoby svalovica na hrudi a niekto v bolestiach, niekde davaju analgetika do zily, niekde len nejake tablety, to je potom trochu horsie... bezprostredne par hodin po operacii je to este fajn, odoznieva narkoza, mne sa to zacalo zhorsovat tak podvecer, ako tu niekto napisal, na hrudi ti zaparkuje kamion s privesmi, velmi vystizne:-) tazke je sa posadit z lahu, ale da sa to prezit, stoji to za to, bolest prejde a prska ostanu...
barborka, dokonalost, ty mozes ist robit zivu reklamu pre dokyho:-)
zuzi16, tesime sa s tebou, takze dobre spravy, som rada ze si spokojna a ta podprda je fakt otrasna teraz pre teba, to musis len vydrzat a potom sa uz budes len vytesovat

ZUZANA1407

Vie mi niekora napisať,co uz je po operacii..aka to je bolest hned po prebudeni?????dakujem..chytam uz mindraky....