Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janika24

Nelina, ten test chvalabohu uz nebudem potrebovat,pretoze som dnes dostala menzes, konecne:))
Tie dva mesiace boli pre mna utrpenie ale teraz sa tesim.Asi som sa tak este nikdy netesila kvoli tomu ze mam menzes:)

Adelaide, ja to mam tak isto ako ty s tymi podprsenkami, nakupila som podprsenky a zistila som ze ma tlacia,tak potom som si kupila dalsie, no a to iste. Najlepsie sa mi nosi sportova podprsenka,ta ma netlaci ale tie s kosticami,tak to je hrozne a to som uz dva mesiace po op.Prsia mam uplne makucke ako moje.

Nelina27

tedy myslim tiez, ze slniecko v normalnej miere prskam neuskodi, len jazvy by sa tusim rok opalovat nemali, ja si uz davam na zahrade tiez vrchny diel plaviek ked je pekne:-)
vbk99 ak chces pristup do galerky, musis poslat foto svojich prsiek (staci bez hlavy) na eva.uhrinova@gmail.com a dostanes potrebne info co dalej, nezabudni uviest svoj nick

kobra17

Tedy
Viem,že do solárka sa môže ísť 14 dní po op.Tak si myslím,že aj na slnko sa môže. ALE---rana musí byť zakrytá.

Tedy

ahojte dievcata,neviete ako je to s opalovanim po op.,teraz je tak nadherne...aspon na par hod.,zlozit podrsenku a dat niaku sportovu,nebude to teplo robit zle? ma niekto niake skusenosti?
dakujem:)

vbk99

Adadka, o Paliatkovi som citala aj ja. A kde ma sukromnu kliniku? tiez v Ba? Ako sa vola? Rozhodujem sa medzi Cervenom a Trskom.

Nelina27

adelaide, zajtra bude 7 tyzdnov po, takze viem ze je este skoro, takze cakam.. pravy prsnik je na tom lepsie, je maksi hlavne zvrchu, ten lavy tak neposlucha, poslala som vcera fotky Livke, vidno to aj na nich, ze je zvrchu este iny. ja sa budem opakovat, mne sa najviac pacili podprsenky v Marks a Spencer, skus mrknut tam, v Intimissi pre nas cisla nemaju, iba maleeeeeeeeee:-))) v Pandorfe su obchody na bielizen dobre v tom novom velkom krytom shoppingu, v tych druhych obchodikoch - uplne na konci je len Calvin Klein co sa mi pozdaval trochu

manula

barbora 10

dokonale!!!!!!!!! prekrasne..si moj vzor...taketo by som brala hned :) ako krasne sa usadili ,poklesli, teraz po roku fakt nemaju chybu, uplne zhodne k postave, prirodzene vyzerajuce!!! uzasne fotky..nevedela som sa vynadivat..a sranda,ked nemas na sebe nic ani podprdu su take akurat ,vobec nie velke a co spravi oblecenie a podprda..fakt, ze kozy riadne :)) velka pochvala..u teba to teda vyslo na 1* parada

bon bony

neviem kto sa pytal, ale ja som bola u dr. cervena a som spokojna, bola som komplikovanejsi pripad a myslim ze moj problem vyriesil najlepsie ako sa dalo!!! mam 400 a 370 a prsia su podla okolia velkee :D aj ked som povodne neratala s vacsimi, som spoko a mensie by som uz ani nechcela. i ked niekedy mi idu na nervy tie komenty, ze, Ty mas riadne kozy! ale dodatok, Aj ja chcem, je fajn :DD
Ja cervena mozem len odporucit,kedze som bola spokojna aj s pristupom jeho - super, aj pobyt na klinike,sestricky-velmi fajn, takze ja si moj vyber pochvalujem a myslim ze v pripade /nedajboze/ nejakych komplik. by sa zachoval seriozne.