Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laurina22

Silvikh,ja mam 23:-)No vsak toto,ja som nad tym velmi dlho rozmyslala,ze ci si dam prsia pred kojenim alebo po kojeni.Ja nemam deticky,zatial.Ale ani to v najblizsich rokoch velmi realne na dieta nevidim.Preto rozmyslam,ci cakat,co ak porodim az po 30?Mam cakat dovtedy?Vies,to su take otazky...

silviklh

Laurina,áno,stretávame :-))
nie nie,ja idem do BB k Cervenovi,mne je BB daleko.ale odporucam Ti týchto dvoch! Cerven operuje aj v PK daktore soboty.ja som sa rozhodovala tiez dlho,ale netreba otalat,lutujem,ze som sa neodhodlala skorej.ale vtedy by som ani vlastne nemala na to peniaze.dlho som si setrila.mam 22 a pracujem len vyse troch rokov a peniaze su potrebne aj inde,tak to neslo tak lahko.pozicku som si nechcela brat.teraz uz mam akurat.mna to vyjde 2257 (implantaty,pooperacna podprsenka,narkoza,lozko...) a ty mas uz po kojeni?

Laurina22

Silvikh ahoj,my sa tu stretavame na fore:-)))

Som nevedela,ze aj ty ides na opku.Takze ides do BA?A aka je to klinika,resp.centrum?Ja si Vas tu len potichu citam a naberam odvahu no a pomaly sa rozkukavam po info o cenach,sluzbach,skusenostiach.

silviklh

Laurina22,cauko :-))
hej,baby si davaju v BA robit u Dr.Trsku.Spolu s Dr.Cervenom (BB) (ja idem k nemu za tyzden) su tí naj!

Laurina22

Ahoj damy,nestiham to tu cele citat az od zaciatku,je tu niektora,ktora si dala robit prsia v BA?Dakujem:-)A pekne sviatky Vam prajem:-)

silviklh

korki

no na bolest ja mam novalgin,algifen gtt,panadol ultra atd.ale dufam,ze nic nebudem musiet pouzit..a ak hej,tak len malicko. :D no,aj ty odozen vsetky bacile!.mna zacalo trosku boliet hrdlo..ale uz prestava..spala som pri otvorenom okne a bola zima.nie je to typicka bolest hrdla,len sa mi zvlastne prehlta,ale len nadranom.a nad ranom mam zapchaty nos,ale to mavam takto na jar,nie je to typicka nadcha.teraz je to uz ok.to sa ani neda vyfukat :) chcela som ist k priatelovi do ZV,ale radsej nejdem...daco chytim v buse,alebo co...i ked do roboty mne chodia vselijake choroby,nikde nevies...:D
boze uz len 6 dni,ani sa mi nechce verit..ale je super,ze ideme takto naraz,aj vtedy sme mali ist podobne :))