Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Ved ja som srandovala.
Laurina,ked na to budes mysliet,tak si to mozno privolas.ja na take nemyslim.to ma len maloktora,nema to kazda.mne dr hovoril,ze to,ake prsia budem mat,zalezi,ako si budem davat pozor ten prvy mesiac,to je najdolezitejsie.cize nerozopinat podprdu az do stichov(cca 10 dni),potom nenosit tazke,nedvihat ruky,nosit spravne podprsenky a tak.
a ked je implantat posunuty,oni to vedia nbapravit :)ja som sa tiez bala vselicoho,ked tu pisali baby co sa im stalo atd,ale to neznamena ze sa to stane aj mne.kazda je ina.uz sa len tesim,nemyslim na zle veci.

Laurina22

A ty si 27?Neviem,ako je to s tymto,vies,castokrat to maju pacientky cez znamosti,takze neplatia...Neviem,fakt by som zavadzala,zistim:-)

Laurina22

No,mala by som si tym padom zmenit nick vlastne,ako pozeram:-)

Ja som mala pekne plne prsia,ale dala som sa na chudnutie a s tym chudnutim vymyslam doteraz,a prsia mi spadli.Tak najblizsie dva roky mat dieta urcite neplanujem.

Len sa obavam jednej veci,ked tu citam baby,ktore mali po opke problemy,mali jeden implantat posunuty atd...uf,toho sa bojim.

silviklh

Laurina,ja uz som platila.za krv 18 euro a za interne 21 euro!dost ma to nasralo!ale uz je to jedno.len nechapem,preco som musela ja platit a niekto nie.akoby ma uz dost nestala operacia...vsak ty si v 27,by si mi to vybavila :Phaha:))

silviklh

LAurina,23? jeej :) poviem Ti,necakaj!ja uz by som nezvladla dalsie roky s tymto na hrudi.nie nie...dieta budem mat min o 6-7 rokov,si myslim.ak vobec budeme mat na to peniaze v dnesnej dobe.skorej urcite nie.jasne,ze po dietati ich asi budeme musiet vymenit,ale to nas caka aj tak.po dakych 10rokoch.aja ti radim,necakaj,ak dieta nejdes mat najblizsie dva roky.su tu aj take mlade zaby ako my dve.aj 19rocna,aj21,aj 22...veeela.

Laurina22

Silvikh,ja som nepocula o pripade,ze by platili za predoperacne vysetrenie.Ale nie je problem to zistit,aby som Vam tu nepodala mylnu info.Takze zistim a poinformujem.Ty si na tom ako?Musis si zaplatit?

Laurina22

Silvikh,ja mam 23:-)No vsak toto,ja som nad tym velmi dlho rozmyslala,ze ci si dam prsia pred kojenim alebo po kojeni.Ja nemam deticky,zatial.Ale ani to v najblizsich rokoch velmi realne na dieta nevidim.Preto rozmyslam,ci cakat,co ak porodim az po 30?Mam cakat dovtedy?Vies,to su take otazky...

silviklh

LAurina,kedze ty pracujes v tej oblasti,nvs mi povedat,preco daktore kocky platia za predoperacne vysetrenia a niektore nie??