Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

dievcata dakujem.poslala som nove foto hlavne koli jazvickam,aby ste videli,ze to pod tou pazuchou nie je vidiet,takze chce to len cas,pretoze aj mne dlho trvalo,kym uplne vybledli.

manula

presne ako pises,doktor mi urobil prsia uplne dokonale k postave.bez podprsenky su to krasne male trojocky,ono to len na niektorych foto a z blizka vyzera tak,ze mam mega prsia,ale vobec nie.su naozaj akurat:)teraz by nikto ani nepovedal,ze mam prsia robene a to mam gulate implantaty.

Laurina22

Baby tak ja som sa pomimo rozpravala so Silvikh,mate niektora skusenosti s modelaciou prs?Alebo tu ma kazda len plastiku-implantaty?

silviklh

NElina27,ja som si vcera dala tiez ten pasik,ked si ich davala dole,zostal oti tak vela gelu,musela si to umyvat dole vodou??

silviklh

baby,co ste raz hovorili ze skoda,ze tu nie je ako na facebooku to Paci sa mi to,nepaci,viete ze to je aj tu?ci to len ja som si teraz vsimla? :D