Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

no dobrý deň!tak konečne to tu ide.
korki,tu som!bože moja zlatá,ty už zajtra! a ja pozajtra!BOZE!ja sa tiez bojim,ale skor mi je z toho do smiechu...:D cudne,viem :D ale nebojim sa dako velmi,len ked si spomeniem na to,tak mam taky pocit v zaludku..orsie to bude vo stvrtok rano..to sa aj po.... nech mi radsej HNED nieco pichnu!korki a ty to ides z ktoreho mesta??zabudla som :)

Flow333

Ahoj prsatice. :-)
čo nove? Dnes som mala trosku času, tak som vás počítala aj pár strán dozadu. U mna problém pretrváva, nie je to až take strašne viditeľne ale stačí, že ja o tom viem. Poslem večer livke nejaké foto na porovnanie.

korki

dakujem babule. ked ja uz ani neviem vlastne ze coho sa to mam bat. zatial mi staci, ked sa preberiem ale zas ze co potom??? xixi

fakt som na prasky... normalne sa aj bojim niekde ist, ze ma prezenie. xixi

veru, ale ked uz som tolko cakala a zoparkrat to nevyslo, tak uz musim, aj keby si to rozmyslim...

inak mna ten strach chytil az teraz, ked sa so mnou lucia rodina a kamosky, ako keby idem fakt ze umret. tak mi je to luto, ze kvoli takej blbosti, teda pre mna nie blbosti, im robim taketo starosti...

zonda

korki,

hlavne pokoj, uvidis, ze ani bolest nebude taka strasna. Nemas sa coho bat, chod tam s kludom. Drzim Ti palce!