Ahojte baby,
pardon, nic nestiham, uz som obula tulave topanky Williho Foga, s manzelom trochu dovolenkujeme...fotky som uz posielala, uz ma to sve, ze su tam este stale neni...poslem este nejake a pripomeniem pridat aj tie predchadzejuce. Prsia su fajn, uz tento tyzden nosim inu sportovu podprdu, tak hned sa inak citim.
Korki
drzim ti hrozne palce,nic sa neboj, zarucene sa ti nic nestane a neboj urcite ta to bude boliet menej ako mna, ty budes uz na 6ty den poiselat fotky pekne vytvarovanych prs. Drzim ti hrozne palce, neboj, rano uz budes len tak zdravo nedockavo-nervozna, nech uz mas po tom. Neboj, urcite to bude stat za to.
Luxury,
ahoj, nestiham odpisovat, tak ti napisem len tu...mam sa fajn, aj ked sa mi tvoril hnis v jazve, 3 x som to prepichovala, vytlacala...no po tom vsetkom to uz nic nebolo ;) Ja som fakt tak vynimocna....ale prsia su fajn, aj velkost sa uz zmensila, na normal a aj tvarovo sa mi pacia...typicky trskov look...take ako som chcela. Aj ked tie moje prsia vyzerali ako rozpravka o skaredom kacatku, nakoniec z nich predsa len bude elegantna labut :)ha, ha
Lubs...len po nasej krasnej europe...manzel polopracovne, ja len reprezentacne...