Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Ahojte baby,

pardon, nic nestiham, uz som obula tulave topanky Williho Foga, s manzelom trochu dovolenkujeme...fotky som uz posielala, uz ma to sve, ze su tam este stale neni...poslem este nejake a pripomeniem pridat aj tie predchadzejuce. Prsia su fajn, uz tento tyzden nosim inu sportovu podprdu, tak hned sa inak citim.

Korki

drzim ti hrozne palce,nic sa neboj, zarucene sa ti nic nestane a neboj urcite ta to bude boliet menej ako mna, ty budes uz na 6ty den poiselat fotky pekne vytvarovanych prs. Drzim ti hrozne palce, neboj, rano uz budes len tak zdravo nedockavo-nervozna, nech uz mas po tom. Neboj, urcite to bude stat za to.

Luxury,

ahoj, nestiham odpisovat, tak ti napisem len tu...mam sa fajn, aj ked sa mi tvoril hnis v jazve, 3 x som to prepichovala, vytlacala...no po tom vsetkom to uz nic nebolo ;) Ja som fakt tak vynimocna....ale prsia su fajn, aj velkost sa uz zmensila, na normal a aj tvarovo sa mi pacia...typicky trskov look...take ako som chcela. Aj ked tie moje prsia vyzerali ako rozpravka o skaredom kacatku, nakoniec z nich predsa len bude elegantna labut :)ha, ha

Lubs...len po nasej krasnej europe...manzel polopracovne, ja len reprezentacne...

si4si

silvikh
ides k dobremu chirurgovi myslim ze budes nadmieru spokojna to su len take obavy pred ja zacinam mat tiez zmiesane pocity ale myslim si ze je to uplne normalne

silviklh

si4si

už so msi hovorila,že radšej si nejdem namýšľať,aké budem mať,lebo keď nebudu podla mojej predstavy,tak budem sklamana...bude to dost napate,ked mi budu davat dole stichy,ked si ich uvidim..ach,an isi to neviem predstavit :(
ale tak verim,ze skarede nebudu!a mna este zaujima moj nufacik,dufam,ze nebudem lutovat,lebo teraz je ok,dufam,ze potom nebude zly..aleverim doktorkovi...

silviklh

si4si,vsak aj ty uz zachvilku ides :)

baby,vy ste sa nebali,ze sa vam vase prsia nebudu pacit?? ja sa toho bojim,ze sa mi nebudu pacit...ta obava je aj vacsia ako ta z bolesti.