Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

tak ako sviatkujete?????ja ok..ale uz myslim na operaciu..uz sa bojim..uz iba 8 dni a idem..joj..mam strach...dnes som normalne vravela manzelovi ze zrusim operaciu ze mi prsia netreba...aka som trubka.....ale strach je väcsi a väcsi:-((((

vierka86

no som na hlavu fakt, teraz budem mat zbytocne stresy a ked sa fakt nieco skomplikuje tak si to budem vycitat, no bolo mi toto treba, uz to v zivote nespravim
a ty sa neboj korki, ides este v aprili, az maj je ten " zly" ;DDDD

korki

poharvody, gratulujem a rychlo nech bolesti prejdu... stale si hovor, aka budes sexica...

vierka, ty si teda, to si mi teda dala chrobaka!!! ja idem v stredu a ty toto napises??? potvorka!!! no ale ja uz sa nevzdam. a budem sa hojit viacmenej len doma a tu teplo nemame az take ako vonku...

carina

pohar vody
moooja len sa drz, skus ine tabletky :(
to s tymi implosmi je fakt blbe, nechapem ako sa take nieco mohlo stat ale ber to tak, ze je to mozno dobre znamenie, lebo tie co ti mali davat, nebola 100%ne. drzim palce najblizssich 5 tazkych dni. cmuk
ps:inak neviem poradit, este nie som po OP :(

vierka86

babyyyyy, no neni som ja krava, tak dnes som volala vestkyni a taaaak ma vystrasila, ze tam nemam ist ze urzite nie v teplom mesiaci ze sa mi to bude zle hojit, ze mam pockat minimalne do jesene alebo kzm nebudem mat dieta, no debilna, na co som tam volala , mam dva tyzdne do opky... ste tu niektore ktore ste mali robenu opku v lete, resp v maji , nakolko ten mesiac je jeden znajteplejsich, mali ste nejake komplikacie? Dakujem