Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

lubs,

dakujem pekne za pozdrav:)
korki,silviklh,

drzim palce,fakt je zbytocne sa bat,za chvilu mate po tom a uz sa budete len vytesovat a obzerat v zrkadle:)
arri,
som rada,ze sa ti dari,aj mojej dcere je uz super,cele sviatky prelezala na plazi a opalovala sa,vravi ze uz ani nevie,ze bola na niakej operacii,jazvicky sa pekne hoja a prsia sa uz pekne usadzaju,moja rodina na fotkach ani nezbadala,niaku zmenu,iba ze je kocka a ze ma pekne prsia:P(tak to som rada)

niekto sa pytal,ci bude schopny ist na niaku akciu po 6.dni,no moja dcera by bola mohla ist,citila sa dobre a chodili sme po meste a skusali podprdy,tak to zalezi uplne individualne,ani dopredu sa to neda povedat ako bude,niekto je na tom lepsie,niekto horsie,ale nakoniec vsetka bolest prejde:)

timuska

si4si
neboj tu som nejako nestíham ale nerozmyslela som si to za 10 dní to je už čoskoro budem nervózna ale zároveň vytešná že už to budem mať za sebou, že sa dúfam rýchlo zotavím a aj moje sebavedomie už nebude na bode mrázu :))))
a ty si4si ako pokračuješ čo tá skúška stretneme sa?

janika24

Vladka

no nakoniec som do Chirmedu nevolala,lebo nastali nejaké problemy v praci, a tym padom by som si nemohla vziat dovolenku na tu reopku. Takze uz som sa zmierila s tym ze si pockam do jesene. V juni pojdem na kontrolu a hned sa tam s nimi dohodnem na termine reopky.
A ty kedy ides na dalsiu kontrolu?

julia123

Kto prosim vas robi ešte pekne a prirodzene prsia okrem dr Tršku a Červeňa? U dr Červena sa dlho čaka, to ma trošku odradza a k dr Trškovi isť nechcem po zlej skusenosti s inou operáciou a to som k nemu chcela isť aj na augumentaciu, ale už nie k nemu veru nie, nemam zaruku že ak by bol problem nevykašle sa na mňa. Už mu neverím a ani nemam odvahu k nemu isť. Prsia mu idu na to je odbornik ale ine operácie asi velmi nie. Aj tak musim isť inam na opravu s mojim problemom, pretože zadarmo sa už žiadnemu chirurgovi nechce opravovať, to sa dalo čakať, no čo už.
Ale prosim ak by ste mi mohli poradiť niekoho z okolia BA, Možno dr Hedera? Ďakujem

korki

carina diky...

silviklh. no ja vstavam o piatej rano a o pol siestej vyrazam. ale ako sa poznam, tak nezaspim.
no ja som tam volala, tak pred dvoma tyzdnami, ze som na ten termin, tak hadam bude vsetko ok. ja len, ze ci oni este nezvyknu volat tak den dva pred opkou, ze co a ako sa pripravit na zakrok...

a baby, co vziat zo sebou. mam si tu colu a nejaky keks alebo co???

carina

korki, silvikh
drzte sa baby a teste sa zaroven-mate super termin a krasne leto pred sebou.
ja zajtra idem tiez ale len k zubarovi-menila by som s vami :) budem na vas mysliet a ozvite sa

silviklh

korki,tak to teda budes vstavat skoro.ja asi nebudem zajtra vecer ani spat.budem rozrusena a nervozna.nie,ono aj v papieroch je napisane ze treba potvrdit mesiac pred opkou termin.ale myslim,ze ta nevymazali,ved si nevolala,ze neprides:-) neboj sa :-)

korki

silviklh, no tak na mna to dolahlo hlavne dnes. doteraz som nemala kedy to riesit, pocity pri dvoch detoch. a tie sviatky. no ale uz idem balit, tak a hlavne ked sa so mnou lucia vsetci... xixi aj mne je to smiesne, ale zajtra ked ma tam bude bracho viest, tak mi nebude vsetko jedno.

idem z partizanskeho. takze si davame tie dve hodky na cestu a mame tam byt vraj o 7.45 hod. tak dufam, ze tam dorazime a nic sa neudeje...

a neviete babule. nemali mi nahodou dnes z novamedu volat, ze ci pridem a pod??? teraz normalne neviem, ci som ja nemala predsa len zavolat.

a este poradte, co vecer, normalne mozem dat horuci kupel a tusim ze sa nemam vymastit po kupani, ci???