Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Ahoj Lubs :)
si zlata, ze si si spomenula:)
Je to uz celkom ok, nespomeniem, iba tak matne si pametam, ze som nieco prezila...:)
Podprda mi tlaci na prsia, formuje, ked ju nemam, tak ich ani necitim. Teraz sa staram o jazvicky.Ja mam este necele tri tyzdne nosit tu podprdu. Doktor ti nepovedal po kontrole co a ako, co mas nosit?

poharvody

ZUZANA1407
myslim ze je to individualne, ja by som anjradsej vkuse lezala doma a ruky cely den ani nedvihla...chodim zhrbena a boli to no...nechcela by som niekde vonku chodit este aj to slnko, iba tak tichsie rozpravam lebo nevladzem hlasnejsie...smiat sa nemozem, dnes som sa smiala na sestre a potom som dve hodiny len tak spala tak ma to bolelo...

Laurina22

Vladka19 a modelaciu ti robili kde?Ja by som rada videla aj ich prace,len viem,ze to je cez nejaky mail,ako Vam to tu funguje?

Bola si spokojna po modelacii?Ja implantaty nepotrebujem,preto premyslam nad modelaciou.Dakujem:-)))