Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

poharvody

ty si 6 dni po opke..ja mam ist tak na prijimanie...budem schopna tam sediet ?ako sa citis teraz????lebo neviem co mam povedat,ci prideme ,ci nie.....tesim s ana fotky.zaklad si mala ako ja...aspon si myslim.

poharvody

ZUZANA1407
budu fotky budu, vo stvrtok idem k doktorke, tak sa odfotim ked mi da dole tu podprsku..teraz si ju nemozem dat dole a taha to, koza je strasne napnuta tak nech je to radsej stiahnute:) spokojna som zatial, videla som ich len zhora ked som sa kukla pod podprsenku takze az tak vela nie...sama som zvedava, nie su az take velke ako som si myslela:)

ZUZANA1407

3 maj operacia a dnes sa dozviem ze ideme 8 maja na prijimanie...boze....neviem ako to zvladnem....a 14 maja sme pozvaní na svadbu......vsetko naraz...ale svadba sa asi odklada.....na prijimani posedim trosku ,pokial ma nebude daco boliet....

poharvody

taaakze dievcata, som siesty den po op, a uz je to neporovnatelne lepsie! akoze boli stale, hlavne v noci je to dost hrozne uz mam svalovku na chrbte z toho vecneho lezania...tak by som si uz lahla na bok ale neda sa:( uz sa snazim nebrat novalgin alebo panadol, uz iba na noc...ten aescin zabera vobec?:D

arri

ahojte, tak neak nam to forum cez vikend blblo, ale dnes posielam fotecky Livke. Citim sa uz celkom fajn, jazvicky sa super hoja :-)))
baby od kedy ste mohli spavat na boku? ja som sa na to zabudla doktora spytat.

ZUZANA1407

dobre rankoooo..........uz nemozem ani spať:-(((keby som si neprelozila datum tak dnes idem na operaciu:-)este tyzden...