Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

silvikh a babule co mate zajtra opku straaaasne vam drzim palce a potom piste a piste a piste zazitky mna a timusku to caka o tyzden :)

lastella

Ahoj silvik, no ako uz to mame za par :) Zajtra sa stretneme. Poznas este niekoho kto ide zajtra? Vecer mozme popisat. Pa

maria1113

arri, po šiestich týždňoch už môžeš spať na boku, telo ti samo napovie, sama budeš cítiť, či už môžeš, alebo nie.

silviklh

pespra,ked len o jeden den,to nie je az take zle.a do tretice vsetko najlespie!a presuvali to kvoli tebe,hej?hadam to nemozu oni len tak...

pespra

Ahojte babulky, pisem po dlhej dobe zasa, ale zachytila som, ze rano ide korki a potom silvikh.
babulky drzim silno silno palce a tesim sa na spravy uz po, od prsatic :-)

Silvikh, tak nakoniec si sa dockala :-) Mne zas prelozili termin, ale tentokrat nastastie len o jeden den :-) takze 17. maja idem. Dufam, ze to bude ok, kedze uz trikrat sa mi termin prekladal...

Baby drzkajte sa :-)

timuska

silvikh
my ideme so si4si spolu v jeden teermín :) táto diskusia nás dala dokopy a teším sa že nebudem sama fakt sa nás tu nejako nakopilo čo budeme čochvílka prsatice a v lete už nebudeme mať žiadne komplexy :)
Taktiež začínam mať strach že to nejak nedopadne dobre a navyše ja idem aj modelovať aj inplantát tak obava je na mieste ale snažme sa myslieť pozitívne všetko dobre dopadne každej jednej čo sa chystá na opku. Tak babenky držkám palčeky.
Si4si
idem prečítať :)

korki

katka33, strasne moc moc dakujem, ze aj ty na mna myslis... vies, ja uz som matka, a ja sa trosku bojim o seba ale len kvoli detom. nemam rada, ked ma vidia trpiet. potom su aj oni smutne...
normalne aj rozmyslam, ze ci mam ist vobec spat. ved urcite nezaspim...
este ma mangel trosku pofoti, aby sme mali zdokumentovane vssetko a pojdem trosku oddychovat...

som rada, katka, ze uz sa takto fajn vytesujes s prsiek. tesim sa s tebou. a to cestovanie, ti zavidim v dobrom.

tak papa babule, lucim sa... budem sa snazit vo stvrtok ozvat. cmuky