Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

timuska

odpisane na mail.:) to vstavanie s postele alebo z gauca si budes musiet pomahat brusnymi svalmi. Dobre bude ak budes lehavat v takom polosede pololehu :)treba si pod hlavicku dat viac vankusov

carina

xexenka
ty ich mas fakt pekne, skoda len, ze si k fotkam nedopisala aj odstup od op.

baby ako pozeram tie fotky, tak viac sa mi pacia prska oblecene ako vyzlecene :)
a v lehu je to najviac vidno ako stoja. to na kupku bude asi vidno, ked si lahnem, ze mam silkace :(

Laurina22

Ahojte babule!

Silvikh,pytala si sa,ako je mozne,ze niektore ste platili za predoperacne vysetrenia a ine nie.

Pytala som sa na to u mna v praci,a logicky,tak ako si myslela a asi aj Vy.Pokial Vam vysetrenia robil sukromny lekar,alebo Vam ich robili v centre sukromnom,platite.Pokial obvodny lekar alebo lekar v statnej nemocnici (nie sukromny) tak by ste platit nemali.

carina

kobra
aka si ty vysoka? Ja rozmyslam nad 400-450ml ale nechcem velke. Z tvojich prsok som dost popletena, lebo niekde vyzeraju mega a niekde take akurat. Aky mas z nich pocit? Uz si vlastne kolko po op?
dikes

timuska

si4si
čítala som aj som odpísala :) Už len 9 dní :)
Baby čo máte pred alebo tesne po držkám palčeky nech je všetko tip top
a baby čo máte už po a ste tip top tak vám potichučku a zdravo závidím a teším sa na to keď budem aj ja medzi vás prsatice patriť :)
Babenky ešte mám jednu otázočku ako je to s tým vstávaním z gauča alebo postele to ma musí niekto zozadu tlačiť aby som sa nenamáhala? a ako dlho je to v takomto štádiu? Ďakujem,

si4si

silvikh a babule co mate zajtra opku straaaasne vam drzim palce a potom piste a piste a piste zazitky mna a timusku to caka o tyzden :)