Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

kobra
no to su takmer moje miery. a myslis, ze keby si mala 400ml, tak sa ti mali? Bol by to velky rozdiel? Dufam, ze som sa teraz nesekla a mas 450ml, uz som z tolkych fotiek celkom dopletena... :) na zaciatku som chcela hrdinka, ze väcssie, väcssie ale teraz mi trocha stahuje zadok, ked som pozerala tu galerku. Väcssina sa mi tam zda velkych. No ale ked vravis, ze to aj skresluje...teraz neviem. Ja som uz taka zvedava, co povie dr. na konzultacke ale ked baby pisu, ze on nedava velmi velke a ked mu poviem, ze ani velke nechcem...ci mi neda velmi male. kurna to je taka dilema!

janika24

Vladka,možno sa tam stretneme,lebo ja mam ist tiez v juni na kontrolu,sice neviem kedy presne,musim tam este volat.Vtedy budem uz 4 mesiace po op.

Flow,tak to by bolo super,kebyže sme šli naraz:)

kobra17

carina
175cm/64kg,pod prsiami 77cm a cez som mala 84cm.Po op.som 5-ty týždeň.Tie prsia pôsobia preto na niektorých fotkách mega,lebo sa fotím sama a je to veľmi z blízka,v skutočnosti sú ku mne akurát,plné C.Ešte aj tak stále nie sú úplne usadené a stále mám pocit,že pravé je ešte stále trošku väčšie.Aj kamoška mi povedala,že na fotkách vyzerajú o hodne väčšie.

zuzkas

inak ja som tiež neplatila za predooperačné nič.ja som bola len u internistky,tá mi urobila všetko,aj odber krvi.

zuzkas

ZUZANA ja som nepoužívala na jazvy nič a už mi ich takmer nevidieť...,ale niektoré baby si objednávali prípravky zo siklienky www.siklienka.sk

Laurina22

Ak ste boli u statneho lekara tak nie,nemal si to vykalkulovat.Mal si to pekne napisat na poistovnu.Nemali ste platit ani cent.

ZUZANA1407

nebola som na tej klinike kde idem na prsia..ale normalne u nas doma...ale zohnala som si odporucania od obvodnej a tam ma pokryla..tak som nepaltila ani cent......keby som mala odporucania z kliniky,tak by som platila..

zuzkas

veľa báb bolo u svojho obvodného,alebo internistu a platili za odber krvi a celkovo za predooperačné..asi záleží aj od povahy lekára..ale je to svinstvo