Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lastella

silvik, nemenila si velkost? Ja som dala vačšie. No som zvedava :) V noci sa mi uz aj snivalo ze som zaspala na OP. Ty ako to zvladas? Beries si aj pyzamo ze vraj netreba?

lastella

Ahoj silvik, uz som tu bola som odniest deti k starkej. Zacala som balit. Rozmyslam co si obliect, idem asi sportovo a ty? Je to cudne ale vobec sa nebojim idem len s vačšim respektok ako v tedy ci sa to doktorovi vydari.

bianca003

silvikh.......moja drž sa zajtra :DD ja idem v piatok do Novamedu okolo 11 tej to vás akurát prepustia domov.... idem ešte na jednu konzultaciu ohladom velkosti
Som velmi zvedavá na tvoje pocity :DD tak sa maj pekne ...papa a do skorého písania...

kobra17

carina
Pýtala som sa ho či by som si radšej nemala dať väčšie,že aby náhodou neboli malé a on,že nieee,že tie 400ml budú prirodzené C.A tri dni pred op.som im zavolala,že trvám na väčších a aj ,že chcem vysoký profil,nie stredný.Tak mi povedali,že na sálu zoberú oboje a tam sa uvidí.Keď som sa prebrala,tak sa dr.na mňa usmieval a hovorí:máte tie väčšie,zmestili sa.Tak skús aj ty dve alternatívy a hlavne si trvaj na svojom,je to tvoje telo a tvoje peniaze a keď už máš pretrpeť tú bolesť // možno ty nebudeš mať //,tak nech ten efekt stojí za to,nie?Ale zasa samozrejme nie za KAŽDÚ cenu.Určite si daj poradiť a niekde sa v názore stretnete.Imploše určite bude mať,pochytáš si,uvidíš...

carina

kobra17
waaw to fakt? a co ti na to doktor povedal, nesnazil sa ta odhovorit, ze budu velke a ze skôr by ti pasovali tie 400? Ti zavidim, ze si si tvrdila svoje, ja budem asi taka pokakana, ze mu prikyvnem na vsetko co navrhne :( Ma on aj nejake implantaty u seba? Ked pôjdem na konzultacku? Ci by som si ich nemohla prilozit a porovnat trocha vies?

rara

ahojte Silviklh a Lastela no nemam ja riadnu smolu? mala som ist zajtra s vami a internistke sa nezdalo a poslala ma ku krcnej a ta mi neodporuca operaciu aspon 2 tyzdne ze som dost zahlienena ze vraj to bude alergia a vraj mam trocha hrdlo chytene a mna nic neboli nekaslem ani sople nemam a dala mi antibiotika nech sa preliecim a tak som si davala na seba pozor,,, Baby budem na Vas mysliet,drzim palce a skoro napiste

kobra17

carina
Keď som išlana konzultačku,tak dr.navrhol 400ml,okrúhle,stredný profil.Ale keď som to tu čítala,tak baby tu odporúčali daťsi viac ako odporúča dr.Tak som to riskla a neľutujem.A dúfam,že už sa nezmenšia,lebo už ma prepadla aj myšlienka,že som si mohla dať aj 500ml.Ale je to takto super a aj keby sa mi zdali malé,tak sa nebudem nad tým vôbec vzrušovať,lebo oproti tomu čo som mala je to paráda.Keď som ich prvý raz videla,tak teda to bol fakt šok,ale taký príjemný,že konečne tam nie sú šupky xi xi.Neboj,zvykneš si veľmi rýchlo...A budeš radaaaaaaa

zuzikk

caute koceny,

idem v piatok na konzultaciu k mudr cervenovi, tak ak mate nejake otazky, sem s nimi, nech sa za vas popytam.myslim ze od toho piatka az po opku sa budu tie mesiace neskutocne vliect, ale isto bude veselsie ked si poviem, ze toto bude posledne leto s letiskom :-)

carina

kobra
bola som sa na teba este raz pozriet ;) tak jasne 450tky...no a prisla som k zaveru, ze ich mas velmi pekne, vyzeraju prirodzene asi by som sa nemala bat 450tok, ja som trochu silnejsia ako ty hlavne v bokoch, tak na mne sa to mozno este viac strati. Ak si este len 5 tyzden, tak to jasne, ze sa este budu usadzat, ved co som pozerala baby, tak dokonca po 7-8 mesiacoch vyzeraju prsia inak...este krajsie. a pocuj, mala si sok, ked si si ich prvykrat zbadala? lebo vies, ked sa pozeram na fotky inych bab, tak sa mi to paci, len ci to znesiem aj na sebe, ked so sebou zijem, ze nic nic nic a zrazu beeeng! plne Ceeeecka-no nepredstavitelne :)