Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zonda

Baby mne to s tym predoperacnym pride uplne logicke. Jedna sa o plasticku operaciu, ktoru poistovna nepreplaca (ked tak vo vynimocnych pripadoch), preto si predoperacne musi platit pacientka sama, aj ked ma statnu lekarku. Iba ak je tato ochotna napisat tam inu diagnozu, teda ze ides na iny druh operacie, da sa to uhrat na poistovnu. Moja obvodna je napriklad velmi mila, ale bala sa to tak spravit, vraj si to poistovne zvyknu kontrolovat. Tak som si za vsetko zaplatila cca 60 EUR. Takze preto niektore dievcata platia a ine nie. Ale to, ze je lekar statny neznamena, ze vsetky predoperacne musia byt preplatene poistovnou. Bellinka to napisala spravne

Laurina22

Bellinka ma v podstate pravdu,za predoperacne vysetrenia by ste platit nemali ALE ak to Vas obvodny lekar vezme ako kozmeticky zakrok,tak si to vyuctovat moze.Ono,ten zakon je tak nejak na hrane.

Flow333

Janika24
ja by som chcela ísť tak koniec októbra začiatok novembra. Inak uvazujes o nových implantatoch? Či len posunúť tie ktoré máš?

bellinka

baby ak nemate sikovnu a hlavne ochotnu obvodnu lekarku tak budete platit pretoze to nie je ziadna diagnoza ktoru by preplacala poistovna,a takisto to plati aj u internistky a kazdy lekar si moze vypytat co si len vymysli , napr.moja obvodna lekarka pyta len za jednu ampulku krvi ktoru mi odobrala 5eur a odobrala mi ich dokopy 6ks , takze som platila len za krv 30eur a to zdoraznujem ze mam klasicku lekarku nie nejaku sukromnu !!!!

manula

zuzikk,
tak v piatok ides do toho?? potom chcem podrobnosti, detaily, vsetkooo :))))
a spytaj sa ci fakt nebudu na mna velke tie 400ml ok??? :D:D:D lebo ja fakt dilemujem,aby to nebolo velke a tam sa to zbehlo tak rychlo, ze som nechapala..:)) ani som si nestihla vsimnut ako som vyzerala v zrkadle s tymi prilozenymi prsami,ked na mna cumel cerven, ten dalsi doktor a este aj jeho segra...tak mi to nejak vybav !!! a daj si termin so mnou na 3.9. ok??? :D

manula

ahojte baby

buducim prsaticam zelam tie najkrajsie prsia na svete, malo bolesti a najvacsiu spokojnost !!!! myslim na vas !!!!