Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

korki gratulujem, tak uz si na tej druhej strane ;) drz sa a odpocivaj. sladke sny prajem-ked vravis, ze sa ti chce stale spat :) ale nezabudni na nas, sme zvedave ako budes prezivat najblizssie dni

korki

bianca, zonda, rara, dakujem

rara, ano, viem, ze si dnes mala ist. dr. ta spominal, aj silvikl. a jemi to luto, ze ti to nevyslo.

no ja som uplne spokojna, so vsetkym, ako to prebiehalo. nastastie sme tam boli tri, tak to islo rychlo a ani neviem ako, a uz som doma...

mna zobrali na operacku ako druhu o 10. predtym bola naladovka a potom si uz len pamatam ako sa prebrala na izbe a ledva dychala, ale nechcem strasit, to rychlo preslo a uz je to stale lepsie a lepsie. samozrejme, ze si treba prvych par dni pomahat, ako sa da. ja som doma nasadila ten aescin a flector rapid, ako tu radili babule. a vecer si dam asi ten stilnox na spanie. ale mne sa chce inak skoro stale spat.
a sestricky boli velmi zlate, take spravne prisne boli na nas, aby sme sa same pekne zmobilizovali a pod. a veru, cim viac sme sa same snazili hybat, tym sa nam potom hybalo lepsie. fakt, vsetko super... a hlavne, ked som si ich videla na tom preveze. skoro som odpadla, ze konecne mam prsia aj ja... xixi to mi odobralo polovicu bolesti.

janika24

Flow
nad novymi impl.neuvažujem,s veľkosťou som spokojná,čiže dám si posúnut iba ten jeden nižšie.A ty budeš meniť aj implantaty?

korki

ja som mala predoperacne uplne gratis a nemala som nic vybavene ze po znamosti, ani inu diagnozu mi nezapisovala. proste vsetko islo, ako malo a aj tak som neplatila. stale to nemozem pochopit...

korki

ahojteeeeeeee
uz som doma a citim sa super!!!
hlavne po tom, co som si na preveze videla prska. boli nadherne a velke. strasne moc moc sa tesim z toho a bolesti su len vedlajsie.
bola som aj so silviklh a lastellou. tie uz su aj teraz asi po.