Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

korki

nech ti prska robia iba radost!!!tesim sa s tebou:)

silvik sa nam urcite ozve hned ako bude moct.tiez som zvedava...

korki

babule este raz dik... aj ja vam drzkam palceky...

silviklh, neviem, uz je urcite po a urcite sa nam zajtra ozve...

timuska

taaaaaaaaaaak babenky predoperačná konzultácia hotová :)
všetko vysvetlené už len ísť k lekárke kam ma pošle na interné vyšetrenie a utorok som objednaná na sono prsníkov a už budem odpočítavať.
si4si
písala som ti mail teším sa na teba lôen sa musíme strážiť aby sme neochoreli a piatok sa vidíme budem ťa čakať na izbe s nealko pivečkom :)
korki
gratulujeeem a držkám palce nech ti toľko energie zostane uplne že čo najdlhšie aby si sa rýchlo zotavila. potom prosím ďalšie infošky ako pokračuješ :)))

xexenka

carina

dakujem, fotky su fotene max 3 mesiace. v polke maja budem mat 6 mesiacov ;) asi poposielam dake new foto... Len odstupom casu, som viac a viac s nimi nespokojna. vidim to na 80% na reopku ;(

poharvody

korki
gratulujem:) tesim sa ze to zvladas takto perfisne a dokazes vstat z postele a napisat na zdravie:)) ja som to nedokazala...
som po op presne 7 dni a konecne to prestalo boliet...uzasna ulava je to, rany sa pekne hoja, prsia su ako dva kamene a stale mi robi problem sadnut si ked lezim:) zajtra uz ale musim ist do skoly, pomahaju mi chalani na intraku so vsetkym, izbu som mala upratanu aj navarene bolo,sen proste:D
zaujimalo by ma ako sa ma silvikh dnes bola, dufam ze tiez vsetko ok. neviete kolko mala ml? zajtra poslem fotky dnes uz nechcem rozopinat podprsenku kedze som ju rozopla raz pre doktorku raz pre frajera:D doktor co ma operoval ked ma zbadal sa ma spytal ci som si vybrala implose:D vraj mam nejake male, druha doktorka zas povedala ze su dost velke...tak uvidime...mne sa zdaju kus mensie, ale chrbat ma aj z takych boli takze staci:D korki nevies ako sa ma silvikh?