Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

diky baby. zuzanka1407 tak to uz cochvila sa budes aj ty vytesovat... no babule, ja netvrdim, ze to neboli. trosku to citim, tlaci to, svrbi a tak. ale ja som taka stastna, ze mam konecne prsia, ze mi to vobec nevadi. takze vela asi robi aj pozitivna nalada...

xexe a boli si uz u dr. reklamovat??? ci este nie... verim, ze ti to opravi a budes spokojna...

xexenka

carina

poslem nejake nove. ja mam lavy iny ako pravy, impl. je trosku vyssie vlozeny, co spravilo konecny efekt rozdielny. preto som nespokojna. kazdy mi povie ze nic nevidi, resp. keby ich neupozornim tak si to nevsimnu, no ja to vidim, a mne to pride az moc :( kedze si ich vidim kazdy den. a ano dr. červeň.

carina

xexenka
a to preco? stalo sa nieco? :((((((( ved mas take pekne fotky, kto ta vlastne operoval? nie dr. cerven? Skus poslat nove...

Tedy

korki,
gratulujem,super ze uz mas po a si stastna,dobre to znasas to citit uz z tvojho pisania:)

dievcata,co ste po,chcem sa spytat,aj vas to este na dotyt boli?myslim ako cele
ked si na na prilozite ruky?do kedy to asi trva?
dik

ZUZANA1407

KORKI

gratulujem z celeho srdca.mna to caka v utorok a chytam uz riadne nervy,,,,,zavidim ti,ze to mas za sebou.....superrrrr