Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

martinka54, ze nezmar... trosku sa musim aj premahat, ked to aj zaboli, tak si tak nenapadne povzdychnem, ale zachvilu to prejde a je zas dobre... no som spomalena ako slimak, a chodim po byte ako robotka. no ale co uz... stoji to za to, jednoznacne...

no ved uvidime, co budem pisat, ked pridu decka domov. vcera vecer prisla dcerka ma pozriet a normalne som sa jej bala, lebo ta sa len na mna zavesit chcela a ja som utekalaaaaaaa. clovek nevie, co z tych deti vystane a radsej musi byt opatrny. tak som jej povedala, nech obijime za mna tatina, tak ho vystiskala aj za mna. no decko je ako opicka, co mu povies, tak spravi a je to veru smiesne...

martinaLO

ZUZK
mam dcery 5 rokov a 20 mesiacov, a som tri dni po op.a super..manzel pomaha,da sa to..neboj sa prvy den je taky kym si zvyknes co a ako aj po narkoze je clovek taky nijaky:-)(mna pustili hned poobede po op.domov)ale na druhy den uz super a ak tam ostavas na druhy den tak to je uplne v pohode..sice mam este dreny aj na doma coz musim davat lepsie pozir aby mi to nevytrhli..prajem vsetko dobre..

martinka54

korki
tak ty si nezmar zenska, super ako to zvladas. :-)
a takto sa nam ukazuje ako to niektore baby krasne zvladaju a hlavne je sa tomu nepoddavat. ked si spominam ako som to prezivala ja, tak som sa na sebe smiala ako niektore veci boli pre mna priam neschopne spravit. jaaj ten pocit po operacii bol taky zabavny niekedy, ze by som si to aj zopakovala

martinka54

zuzana
neboj to zvladnes. moja dcera mala tiez 18mes., ked som bola na opke. len ja som to mala zariadene inak ako ty. tyzden bola u mami, tyzden u mojho otca a 5 dni u sesternici. chodievala som ju kazdy den pozerat. a to prijimanie asi nebude problem. ja som bola na 5 den vonku a v pohode, len som bola dost unavena potom. drzim palce

ZUZANA1407

korki

aj ja sa spolieham na 8 rocnu dceru a na muza,,deti budu doma.takze ty to mas lepsie...ale mame velku zahradu tak budu vonku....ked bude dobre pocasie....problm bude s avrenim,lebomanzel nevie varit.tak ma prist aj teta,,,,moji rodicia aj svokrovci este pracuju...len sa obavam toho,ze musim ist 6 dni po operacii na prijimanie synovcovi..ale dufam,ze posediet zvladnem...

korki

zuzanka, neboj, zvladnes vsetko. ja mam tiez 18 mes. synceka a 3,5 rocnu dceru a zatial sa to da. tento vikend budu travit u dedkovcov. jeden u jednych a druhy u druhych a o mna sa bude starat manzel, ale je smutny, ze sa vlastne ani o mna nemusi. vsetko okolo seba robim sama, pomaha mi len zniest veci z vysky a takze veci nerobim. teraz som bola v sprche a uplne sama vsetko, len tam stal a kukal na mna, ze ako super to zvladam... ani sama nechapem, ako to vsetko krasne ide samo... a v nedelu uz pridu deti domov, tak to bude trosku narocnejsie, ale ja budem rozum a moj muz bude moje ruky... tak hadam to zvladneme...

ZUZANA1407

ahojte baby...no dnes mi volali..takze operaciu mam v utorok o 10 rano......aj sa tesim ale uz aj bojim....ako to zvladnem pri 18 mesacnom synovi.....sice manzel mi pomoze..ale aj tak sa bojim...

xexenka

korki

hej bola som, ale ze to je min, ze to nevidno... a oprava bude taka, ze sa daju vacsie impl. min o 150ml, cize ratam 550-600ml :/