Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

no veru ja mam termín 23.6 na konzultacii som bola prvý krát minulý rok v oktobri konečne sa mi to už bude krátit.....ja som chcela nagory dnes nam sestrička vravela že termíny na OP už maju na február

repka

inac .. sledujem vasu diskusiu ... aj mne dal eurosilicony - neviete ci je v tom velky rozdiel a ze preco dava niekomu tie a niekomu nagory??

bianca003

ja som tam bola dnes hlavne s kamoškou ta už bola na kontrole po mesiaci ja som bola na konzultacii už davnejšie

bianca003

ja som tam bola dnes hlavne s kamoškou ta už bola na kontrole po mesiaci ja som bola na konzultacii už davnejšie

zuzikk

a ty si chcela nagor? mne dal Eurosilicony, ja som velice spokojna odtial odchadzala. uz aby bol oktober, co oktober, buduce LETO!! :-D

bianca003

no ja som tam bola s kamoškou a také malé bábo 17mesačne tam bolo s nami sedeli sme na tom červenom gauči :))