Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lastella

korki, podprdu nemame davat vobec dole 4 dni. Tak sa strasne pri preveze ponahlali, ze som sa nestihla na nic opytat. Nedali ti antibio. Ja si to uz nepamatam ako to vtedy bolo. Kamoska bola teraz u ineho a dostala antib.

korki

my sme boli na izbe tri. ale potom nas previezli na izbu po dve a jednu. aj mi prislo luto, tej jedej, co zostala sama v izbe. my sme si aspon spolu nadavali alebo sa podporovali. ale ona sama, chudatko...

Flow333

Lastella
a dávala si väčšie? To foto v albume je po alebo pred prvou opkou? Musela si ísť po 10 rokoch alebo chcela?

rara

lastella gratulujem a som rada ze ste to tak super zvladli ,kolko Vas bolo v ten den na operaciu?A dali vas so silviklh spolu na izbu?

korki

silvilh, super, ze si sa ozvala. z hodiny na hodinu to je lepsie a lepsie, potom zo dna na den... i ked tebe robili aj nostek... aj ja pri dvihani a lahinani citim brutalnu svalovicu... nech uz to je za nami a uz budeme len tesit a fotit sa...
drzkaj sa, papa... si frajerkaaaaaa...

rara

ahoj silviklh gratulujem,akurat som prisla s roboty a hned som si zapla net ze co pise Silviklh, ,myslela som na vas, drzala vam palceky a uz som sa nevedela dockat co napises,takze sa to da zvladnut aj s tym nosom, toho sa bojim najviac ,vobec nie prs ale tej tamponady po prebrati po narkoze,o tom este troska popis ak sa ti bude uz dat

Flow333

Janika24
ja chcem aj vymeniť implantaty za väčšie. Okolo600ml. Teraz mám 460. Aj má upozornil že ak reoperuju a ostáva ten istý implos je tam väčšie riziko infekcie. Nechcem riskovať a aj chcem väčšie. Ani nie väčšie ale dostať ich viac k sebe.
Lastella
ty si bola 2x na opke?