zonda, silviklh, presne to iste aj u mna. tiez tu chodim v nocnej koseli, zhrbena a prsia nikde. tiez kazdy kuka, hlada a nic. no ale ved nech vsetci pekne pockaju. ja som tiez na prevaze zasla, ze ake krasne a velke a v tej podprde a este aj ten pas na tom, hruza.
silviklh, tiez ta obdivujem. to dychanie ustami musi byt strasne, ja neznasam dychat ustami, by som umrela. aj ked mam nadchu, tak kazdu chvilu sprejujem nos, aby som aspon trosku dychala nosom.
a vlastne dala si si aku velkost nakoniec? sak ani neviem...
na izbe so mnou bola babenka, co jej dr. navrhol 400ml a ona si len tak sama odseba zmenila velkost na 325ml. tak som jej hovorila, ze aby sa jej nemalilo... tak chudatko, som ju pred opkou este dobre zmiatla, aj to lutujem. ale to zo mna tak vyhrklo. lebo fakt ja mam v jednom 450 v druhom 400 a nie su to ziadne bomby, ale akurat k mojej postave. a ja som veru tiez nechcela extra viditelne. ja si potom radsej dam nejaku dobru podprdu a vystrih, ked budem chciet ukazat, ale ja som dost velka sportovkyna, takze jeden den bez aerobicu, taeba a behu je pre mna utrpenie. preto by som ani nezniesla vacsie...
tak sa drzkajte, zotavujte a prajem krasny vikend...