Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Silviklh
No drahá do frasa sme ti hovorili že dávaj najviac ako sa dá. :-( ja tiež mám take stavy že chcem 600 že to bude veľa. Ale potom pozriem do zrkadla 460 a nič obrie. Tak strach prejde:-)

bianca003

silviklh
:))) moja tak ti držím palce nech si čím skor fit
som zvedava ako ja budem zvladať,, :DD
idem spať ....
majte sa ...papa

silviklh

bianca áno 350,ale sami zdajú malé...:D
korki,mna zatial chrbat neboli.aj ja chodim zhrbnea,ale pustí ma to,vyskusaj...mne mama na prvyraz-a kde ich mas...skoro som sa rozrevala,nasrala ma jednoducho :D ale zle je,ze sa nemzem smiat :D no,zuby som zvladla.aleumyt sa odspodu aspon,nejdem ani skusat este...

korki

silviklh, silno drzim palce. nech uz tie dva dni vydrzis...
klobuk dolu, takto dve operacie zvladas, uplne super!!!

baby, co ste po. mna uz zacina boliet chrbtica, a som strasne zhrbena? co robit??? aj sa snazim vystierat, ale nepusti ma to... v tej nocnej koseli, ked ma niekto vidi, tak ani nevie, ze mi prsia narastli. fakt, by som sa rada vystrela... kedy to uz pojde???

silviklh

po prebratí uplna pohodka,ziadna tarcha na hrudi,ako tu pisali,aj aj dycham zhlboka uz odzaciatku,lastelle sa napr.nedalo.
a ked som zistila,ze nemozem dychat nosom,skoro ma vykotilo!!a ked mi povedali,ze take 4 dni,tak som mala dost...aleuz dva mam za sebou,no..