Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

silvikh....moje ,teba som ale nevidela len som videla auto a značku ZH ,, a taký holohlavý šofer tam sedel a čakal tak som dedukovala že asi prišli po teba :))))

bianca003

zuzikk
to poteší ked ti typuju menej :)))
mne ešte minulý rok nechceli predat cigarety :)))) že osemnást mate??? no hahaha

bianca003

repka
no ja skor nemožem robím si teras nadstavbu tak mám same skušky.....
tak budem mat nove cici za odmenu :))))

silvikh
no ja som na teba myslela ked som tam bola
a nešla si nahodou na takom čiernom mercedese domov?

silviklh

a baby,ak ste boli v novamede cca o 11tej,tak ste ma aj mohli vidiet,lenze sestricka ma poslala inymi dvermi :))vyzream ako dáka maska zo Slipknot! :D

silviklh

rara,len v skratke,mam "kratke"ruky,tamponada je otras,dycham len ustami,lrobi sa mi vkuse podtlak v nose ked prehltam,a zalahyna mi v usaich,akoze DES!netesim sa zase na noc :-((mam z toho riadne NERVY!!! a prsia-nebolia ma vobec,len taka svalovka...velikanska svalovka

repka

bianca003
a nevolali ti skor, ze sa uvolnilo?? ako si to vydrzala? ja som bola na konzultacii koncom marca a mam termin na december a neviem vydrzat :( .. raz mi volali, ze sa uvolnil termin a nemohla som - skoro ma poraziloo :((

zuzikk

ano, aj mne hovoril ze az na februar ma terminy v BB, ale ja som z BA takze mne PK uplne vyhovuje, a nejak sa s tym neponahlam. mne oktober, velkost, znacka, ale hlavne doktor uuuplne vyhovuje. dokonca mi tipol o celyyyyyych 8 rokov menej ako v skutocnosti ma! Yes! :-)

bianca003

no ja neviem ale ja som sa vtedy pýtala že s akou značkou ešte robí.....
ale podla mna aj eurosil. aj nagor sú super inak by s tým nerobil :)