Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzikk

tak to sme sa museli stretnut, ja som mala ruzovu kozenu bundu, a ruzove tricko. termin mam 1.10 v PK. to som asi prave vychadzala v tom case:-)

zuzikk

manula... 27.4 - 23.19.

ten mlady doktor?? vysoky? ten feši?? OMG!!! :-))) ja idem tiez na 400 VP, a nemam ziaden zaklad na rodiel od teba :-) takze nemaj boja, ked idem do 400 ja, tak zvladnes aj ty. ja som tiez dala na jeho odporucanie. potom zalozime CLUB400 :-) inak som ti podrobnosti dost obsiahle napisala na FB,vela vtipnych veci sa dialo hlavne v cakarni :-)

Btw- cerven- najsympatickejsi a najprijemnejsi so vsetkych lekarov s akymi som sa kedy stretla!

Zuleko

Lastella
Neviem či Cifrová má len 500 ml vložené,akururát viem,že má výsledné päťky..mne sa zdá ako keby mala väčší implantát ako len 500.Pred tým čo bola prvý krát mala výsledne 3,5 a boli niejaké malé...idem pátrať ďalej:-)ale ma tie prsia nádherné:-)

korki

lastell, aj ja to tak citim ako ty. ale podla mna, ked ti nedali ten pas, tak asi vedia preco. nam to dali vsetkym trom hned po opke...

lastella

Aj ja idem na 14,30h a asi to tiez poziesim s muzom. Neviem ci si mam dat ten pas alebo to beru ze to uz mam viac uvolnene a nemoze mi to vyskocit hore. Aj ty citis hore na hrudi take bubliny pod kozou, tak praskaju a aj pod prstom sa uhybaju?