Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lastella

Aj ja idem na 14,30h a asi to tiez poziesim s muzom. Neviem ci si mam dat ten pas alebo to beru ze to uz mam viac uvolnene a nemoze mi to vyskocit hore. Aj ty citis hore na hrudi take bubliny pod kozou, tak praskaju a aj pod prstom sa uhybaju?

martinka54

korki
to je vsade, treba sa rozhybat, aby si nestuhla.ja si pamatam, ze tiez ma rozhali a bola som rada. lezat ma nebavilo, chrbat ma bolel jak svina. a to ja som mala 3 a pol hodinovu operaciu. zdvihala som sa tiez sama, lebo som si to trenovala.

korki

repka, zavolaj tam ty a pripomen sa. mozno prave pred tebou bude niekto volat, ze cche odlozit opku a mas termin...

martinka, veru dakujem za rady a skusenosti. urcite, aj ked sa citim super, tak sa nechavam obskakovat. malych mam vybavenych, na ruky ich nezoberiem minimalne mesiac, to uz mojmuz je na to pripraveny a von ich budu bravat babky a dedkovia...ja budem len prizerajuca a organizujuca osobka doma...

len mi je divne, lebo uz po par hodinach od operacie nas sestricky hnali do mobilizacie, nic ine som nepocula, ako sa mame stale hybat, lebo ked sa nebudeme bude zle, a ja som sa v noci zobudila a isla na wc sama a oni nechapali, ze ako som sa sama posadila, ale ja som teda predopkou riadne trenovala brucho, tak asi preto. lebo babenky, co boli so mnou sa teda este do odchodu same nezdvihli do sedu. tak neviem, dufam, ze si tym neublizim...

korki

lastell, a o kolkej ides na stehy? ja mam napisane o 14.30. veru to bude smradek, no pojde somnou moj muz a povinne pojde predomnou vyvonani poriadne... inak to nevidim...
no ja mam aj pas, ale najradsej by som ho nemala teda, dost tlaci. a uz aj podprda ma tlaci, neviem ako to mozeme vydrzat az do toho 9teho...

martinka54

korki
to je dobre len si davaj pozor, nie je to sranda. mne co krvacal jeden prsnik, mam respekt. prvy tyzden som sa nechala obskakovat.
inak mala som taku prihodu, to som bola dva tyzdne po opke, nic ma nebolelo a dceru sme zobrali na ihrisko, samozrejme ja hrdinka, ze nic mi neni a parkrat som ju podvihla na smyklavku, NIE dvihla len podvihla a to boli bolesti navecer. netreba nic silit.

lastella

Korki
aj ja idem na stehy 9.5. To bude aka vona po nas na ambulancii :) oh boze. Dali ti aj ten stahovaci pas? Ja mam este ten s prvej OP ale nezalozili mi ho a je dost sirsi od tych co davaju teraz. Vtedy nebola podprda len ten pas. Aj ja si davam Aescin aj Flector mam ale zatial som ho nepouzila.

korki

lastelka, tak mne pekne vsetko sestricka vysvetlila. takze povedala, ze podprda neskladat s troma vykricnikmi az do stehov, na ktore idem az 9. 5. takze viac ako desat dni. a potom uvidim co mi povie... a antibio mi nedali, vraveli ze sme dostali v infuzkach a ze to staci. ja som si doma nasadila aescin proti opuchom a ked uz ma moc boli, ci chrbat alebo rany, tak si supnem od bolesti flector rapid. a tebe dali kedy termin na stehy???

martinka, ved tomi je jasne, po mne sa dnes rozbehla dcerka, ked prisla zo skolky, tak som pred nou zacala cuvat a povedala pozor, mamina ma bo bo... tak pofukala, dala mi pusinku a bolo, ale ked je pri mne na gauci, tak som stale v strehu, ze co ide urobit a radsej sa nenapadne vyparim od nej, lebo ona je potvorka, ale uz ide do nedele k svokrovcom a maly ten je zas u nasich uz od stvrtka, tiez do nedele. tak potom to este len bude zaujimave... teraz sa aj docela nudim... este ze mam vas tu na fore...

martinka54

silvikhl
teraz baby od temy, pardon:
ako to zvladas s nostekom, boli to?? ked to porovnas s prskami. ja tak niekedy rozmyslam nad nosom, ale ukonov na tvari sa velmi bojim

martinka54

korki
davaj si na deti pozor, lebo sa fakt nevyspytatelne. ja ked som bola po prvej opke to mala mala 18 mes. a ked ma prepustili z nemocnice domov, tak som ju isla pozriet a ked som lezala v posteli, capla ma po prsiach. ona chudatko tomu nechapala moc. ale ked som bola teraz na reopke, to bolo skoro po roku, tak ma lutovala, ze mam bobenko, ze ma to boli a stale mi to fukala. taka bola mila :-)