Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

silviklh, a na ako dlho mas vybavane volno???
no so psikom si to neviem ani ja predstavit, ani s mojimi dvoma detmi... xixi

si4si, diky, to som chcela pocut, tak vecer si dam konecne nazdravie...

si4si a timuska, budeme na vas mysliet. a kam idete? tiez k dr. cervenovi???

silviklh

Tedy,si4si díky :-)
Tedy,ja sa bojm robit vselico,lebo sa mi to tam prelieva a boli to.ja si vobec nvm predstavit,ze budem choidt raz so psom von!lebo ona sa strasne taha!mi odtrhne daco :-((( to ma serie,to sa bojim..aj v roobte...davat 6kg plienky z police v sklade davat dole....:-((

si4si

silvikh

gratulujem ti k novym prskam a aj k nosteku este pred nedavnom si bola nerozhodna aku velkost si mas objednat a dnes uz skoro normalne fungujes, strasne ti drzim palce a aj vsetkym babenkam co mate po aby ste boli nadmieru spokojne. Ja idem na to aj s timuskou v piatok

korki

tedy, dakujeme, to sa dobre cita... tvoja dcerka to zvladla uplne super.

mna caka oslava bud. vikend. ale to len taka, ze budem sediet a jest, xixi... takze to zvladnem...

silviklh, no ja si davam ten aescin len 3x1. mne to staci, si myslim...
a mna na druhy den po narkoze tiez prehnalo. ale odvtedy nic...

a neviete, mozem si dat vecer dva deci vinka???

Tedy

korki,silvklh,
gratulujem dievcata k uspnym operaciam,drzim palce,aby sa vam to rychlo hojilo,to co pisete ci sa hybat,alebo nie ja len podla mojej dcery viem,ze ona vsetko od zaciatku robila co sa jej dalo,niako sa nesetrila,okrem toho dvihania ruk a nosenia tazkeho,po 3 dnoch spala na boku,lebo ju to nebolelo,po 2 tyzdnoch bola na party a tancovala a teraz uz funguje normalne,uz aj zabudame ze niekde bola,ale na dotyk ju este zo spodu trochu bolia,ale tam ma jazvicky tak to je logicke.

silviklh

korki,beriem tie 2tbl 3xdenne,mam dve balenia po 30tbl a vychadza mi to na tych 10 dni,tak som to aj cchela.nvm,ci je tam daco napisane,moc som to nekukala,ale ja idem tych desat dni a potom uvdim,aky budem mat nos a budem pokracovat v tej udrziavacej davke 3x1tbl

korki

silviklh, tak ja hybem rukami od prveho dna. ale stale je to taky roboticky pohyb a opatrny. a nic tazke nedviham. len co splachnem splachovac, nalejem si vodu z konvice atd...niekedy sa uz aj podvihnem rukami, ze sa o ne zapriem... neviem, ci tak mozem...

no sa bojim, ze mna prave budu hresit, ze sa az moc hybem. ale fakt neviem, pokial clovek moze a pokial nie.

a tiez tam mam riadnu svalovku. vcera som si kychla, som sa to pokusila aj stlmit, no som vsetkych svatych videla. ale co uz. to su bezne ludske potreby, to sa neda ovplyvnit a zabranit tomu.

dnes pride kamoska pozriet, neviete, ci si s nou mozem dat dva deci cerveneho. lebo ako ju poznam, ked si nedam, nebude chciet ani ona. a ona rada cervene... xixi

ozaj silviklh, ten aescin uzivas? ja hej, ale nie je tam pisane, ze kolko sa to ma uzivat, ci dva alebo tri tyzdne, alebo aj dlhodobo???