Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

korki,ale rozmyslam,z coho to mam,lbo ja viem hybam usiami a som skusila a ma riadne bolia,aj ked si ich len potiahnem rukou :)

Yuyi-nechaj to na dr.

korki

Yuyi, na to su doktori... su to odbornici. ja osobne by som nikdy nespochybnovala nazor doktora a vyskusala by som viacerych a ktory by sa mi najviac pozdaval, toho by som si vybrala...

silviklh, ja mam svalovicu len na hrudniku a pod nim. na bruchu...

no skoda, ze sa nestretneme. tak aspon lastella tam bude...

repka

yuyi
no ja som pred konzultaciou tak laicky rozmyslala, ze tak asi 300 - 350 ml a ze anatomy a dal mi 450 vysoky profil gulate - ale ja verim a viem, ze on vie lepsie :)

Yuyi

Ahoj:) PROSIM ODPOVEDZTE MI NIEKTO VELMI MI TÝM POMOZETE
otazocka hlavne pre tie baby ktoré su uz po operácii alebo po konzultácii:
vz sami ste urcite mali jasnu predstavu o velkosti implantatov ešte pre konzultáciou - stalo sa niektorej z vás že doktor vami zvolenu velkosť odmietol?? a uprednostnil by mensiu velkost? pripadne ak implantaty ktore ste chceli boli pre vas prilis velke a podla doktora ste nemali dostatok kozneho tkaniva alebo tak?

silviklh

korki a ja ostavam doma min.do 11teho.aj to mi bude asi malo.

Tedy,no budem to musiet dak oso sefkou vyriesit,ani nebudem moct byt sama daky cas.predsa len,daky pacos bude daco pytat take,co je tazke,alebo vysoko a som v keli...a nechcem si ublizit.sefke som to aj hovorila,ze ja po opke budem musiet zavolat frajera tam,ak ona nahoodu pojde na dovolenku,alebo co,a ona ze jasne...ale to bolo ked som mala ist az v juni...teraz este na dovolenku nepojde ,az o min.dva mesiace,tak bude musiet este makat.

Tedy

silviklh,
no nemozes nic na silu,len ako sa ti da,ale neboj sa kazdy den to bude coraz lepsie a lepsie hlavne tes sa,ze mas po!
s tymi plienkami,to v ziadnom pripade podla mna,az ked budu jazvicky zahojene,ved sa poradis s doktorom.
drz sa!

si4si

korki

vazne si uz mozes dat vinko nemusis sa toho bat ovsem ak neberies antibiotika :)

dakejem pekne korki budeme potrebovat podporu:))) my s timuskou ideme k Marsalovi

silviklh

korki,aj ja som mala ist na stichy 9ho,ale idem 10eho,lebo vtedy idem k dr.Cervenovej s ocami a nebudem sa trepat dvakrat...tak sa nestretneme :(
korki mas na nich opuch,ci nie?
ja ten aescin beriem viac aj kvoli tomu nosu,keby si ma videla...teraz mam korenn osu siroky asi4cm a az dole taky.fakt ako prasiatko :)