Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

poharvody, ze desat dni. no a ta bolest chrbta je stale rovnaka, alebo horsia. mne sa zas zle lezi, ja cely den sedim pri tv alebo pri pc... alebo pri jedle, xixi...

poharvody

uz som 10 dni po. akoze chvilu si polezim a zase je dobre,ale vcera som mala napriklad cviko v skole hodku a pol plus cestovanie busom tam a spat a bolo to neskutocne. som sa potila od bolesti, cela bleda...inak to pukanie pod kozou som mala aj ja...musim sa spytat doktorky co je to dufam ze tam nemam vzduch...

korki

poharvody, a kolko si uz po? lebo mna tiez boli chrbat a stale si myslim, ze to len par dni a bude dobre.

tak ja som si prave umyla vlasy, to je super pocit. ale bolo to velmi neprijemne visiet nad vanou dolu hlavou. zas to bol riadny tlak na hrudnik a moj muz pustil taky riadny prud, ze ma skoro celu osprchoval...

poharvody

leus
som som:) niekedy mam pocit ze to lutujem, najma ked ma tak strasne boli chrbat a neviem sa ani natiahnut...ale ked neboli tak sa uplne vytesujem a som rada ze som sa na to dala...len dufam ze ked sa usadia budu rovnake:D akoze aj teraz su, ale lavy ma od zaciatku boli viac, aj teraz ma boli a vacsi tlak v nom citim...

poharvody

prave som poslala fotky do galerky:) to zlte v strede je modrina, a to tmave su vsetko modriny:D
sivlikh
aj ja som mala take prelievanie zo zaciatku, ale teraz uz nemam...bolo to take neprijemne no. a tiez som sa nemohla smiat, ani nos vyfukat, ani kaslat, ani kychnut som si nevedela:D
a cit nemam na spodnych castiach prsnikov, snad mi to prejde:) zatím:)

korki

Yuyi, tak ta pani alebo slecna je hrozna. to chcem vidiet toho dr. na slovensku, ktory by toto urobil...

silviklh, ze usi!!! xixi nezoperovali ti nahodou aj tie, xixi???

Yuyi

ďakujem vám za odpovede
repka - drzim ti palceky :)
urcite nebudem podcenovať názory doktorov (aj keď priznam sa že som už objavila na nete aj nejake pochybnosti v suvislosti s istým doktorom, kedy sa práve kvôli ním zvolenej velkosti musela dať holka operovať 3x inde lebo sa jej nepacili či čo)
seriozne nad týmu uvazujem a ako sa tak pozeram po nete že ako by som asi chcela aby to vyzeralo :D, tak vo vacsine pripadov nadabím na "prípady" kedy má slečna 50 kg a ľudovo povedané riadne päťky :O tak im to asi doktor suhlasil, neviem si to inac vysvetlit
a okrem toho, ak doktor nesuhlasi a pacientka trva na konkretnej velkosti ani v tom pripade jej nespravi po vôli ?? :D
lebo možno to čo jeden nepovoli, povoli ďalšia klinika o 100 km ďaľej,,, ktovie
lebo ak si dáte do googlu napr.: Sheylu Hersey - tak tá mala čo za plastickeho chirurga :D (samozrejme že také by som až nechcela)