Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

poharvody

Lia86
to si ma velmi potesila! dakujem! ja som sa az zlakla ked som zbadala na krabici ze 65B, ze sakra tolko penazi a bolesti a B? tak dufam ze budu aspon C...ty si ako natrieskala D do Acka?:D:D akoze mna to aj teraz tlaci a tipujem ze budem mat take mensie C...a ja som sa uz aj sprchla bez nej uz som ich videla dufam ze to nevadi ze na kustik kusticek som ju rozopla:)

Lia86

Carina,

Ja mam okruhle a su uplne prirodzene, sam dr vravel ked nemam podpirku... A ked chcem mat bombise, dam push up. Ono to velmi zalezi od toho, aky mas zaklad, ja som mala dvojky, to preto ich mam prirodzene... Je rozdiel ked daju okruhle implantaty babe s dvojkami a babe s nulkami, jasne ze ta druhe ich bude mat menej prirodzene. Ja som napr moc spokojna s okruhlymi a nemenila by som. Ale najlepsie bude ak povies doktorovi svoju predstavu a on ti navrhne implantaty... Co sa tyka toho rezu spod prska je najlepsie ked davas anatomicke implantaty, mensie riziko pretocenia... Ja budem mat uz 8 mesiacov po opke a jazvicku nie je ani vidiet, som sa trosku opalila a nespoznala by si rez...

Poharvody,

Podla mna cislo tej pooperacnej podpirky nezodpoveda cislu ktore budes mat po opke, ja som mala pooperacnu 70A a ted mam 70D:) som skoro odpadla ked som ju po 2 tyzdnoch konecne vyzliekla a zbadala tu velkost:)))))

poharvody

leus
benes ma operoval, ale na plastike robi moja kamoska takze stehy a vsetko ostatne uz riesim cez nu. ona mi operaciu vlastne vybavovala a dozrela aby bolo vsetko olrajt:)
korki
bolest je lepsia samozrejme, mne uz tiez bolo dlho lezat, ale uz ma zadok aj hlava bolelo z tolkeho lezania...
silviklh
fotky som poslala co som sa dnes fotila, cize 10 dni po. v tricku mam pocit ze ich ani nevidno, ale frajerov spolubyvajuci mi na ne vkuse cumi, asi si mysli ze som si to nevsimla:D ked dam dole tu podprsku tak ja to na sebe brutal vidim, tak oproti tomu co to bolo pred tym, ked som sa vcera sprchovala mi to akoby zavadzalo:D bolest pri vstavani je stale, a aj ja chcem spat uz na boku ako dcera tedy...nejde to veru zatial, bojim sa ze mi cicik ostane jeden na boku a druhy v strede:D
inak dievky, tu stahovaciu podprsenku mate ake cislo? a to cislo je akoze uz vysledne cislo prs alebo bude normalna podprsenka vacsieho cisla?

Tedy

carina,
moja dcera ma 19 rokov,nikdy by som nedovolila,aby boli velke a neprirodzene,takze sme zvolili 3ooml,anatomy,ale to uz sam doktor navrhol skor ,my sme len povedali naturaly look,teraz po 3 tyznoch ma krasne prirodzene pska,bez ziadnych neprirodzenych oblukoch a bez podrsenky ich ma ako svoje,aj ona je stastna,pretoze v tomno veku je prirodzenost najdolezitejsia a jazvicka je velmi mala a postupne bledne,do roka by ju nemalo byt vidiet:)
ja som za totalnu prirodzenost k telu,teraz ma objem hrudnika 90,pas 62 a boky 91,je to sumerne k postave

carina

...ja som uz zufala, este tyzden do konzulatacie ale stale menim nazory. najprv som chcela okruhle ale cim viac pozeram tu galeriu tym viac sa mi pacia anatomicke. Okruhle si tiez krasne ale skôr v podprsenke, bez podpiry su krajsie a jednoznacne prirodzenejsie anatomy. Len sa bojim toho rezu pod prsiami...to bude stale vidno, ze boli rezane :( a neviem ci to nie je nebezpecnejsie kôli pretoceniu sa...
baby co mate anatomy uz dlhsie, ste spokojne, ci aj niektore lutujete, ze ste sa nerozhodli pre okruhle? a naopak? prosim trochu ma v tom podporte :(

Tedy

boze baby vas citat,to je sranda:)))
ale naozaj vas obdivujem!
silviklh,teba zvlast,no nechcela by som byt v tvojej kozi teraz,ale to prejde aj nostek sa zahoji,mala som kamaratku na sk a ona si tiez dala prerobit nostek,po 3 tyzdnoch prisla ako vymenena,nadhera,proste iny clovek:)
a stou sefkou si pohovor,lebo budes po 2 operaciach tak sa setri v praci,nestoji to za to aby si si nieco pokazila:)

silviklh

caute,ja tiez len sedim,alebo chodim,nelezim,lebo neviem potom vstat :D velmi to boli.
poharvody a poslala si ake fotky?zdaju sa ti ake?velke/male